Sentinel

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by userqq, Oct 1, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. userqq

userqq User

Selamlar arkadaşlar
    Ben birkaç ay önce ganimetten Sentinel tasarımını çıkarmıştım ilk birkaç gün kullandım fakat sonra pek sevmemeye başladım özel yeteneğini açınca çok damage farkı olmuyordu zaten bekleme süresi de oldukça fazlaydı bende genellikle x8 ve cubide kasıldığım için enforcerın daha iyi olacağını düşündüm damage sağladığı için ama başka forum başlıklarında gördüm ki herkes tasarım olarak Sentinel öneriyor ayrıca kullananlar memnun olduklarını söylüyor acaba bu tasarımda benim görmediğim bir cevher mi var yoksa vslerde mi çok iyi oluyor ve sizce onu mu kullanmalıyım şimdiden sağolun...

2. Merhaba ,

Kalkan gücü yüksek olursa çok daha iyi farkı görebilirsiniz. Mesela üst düzey oyuncular destekler , uçuş düzeni , 16 seviye kalkan vb. şeylerle 1 milyon üzeri kalkan yapıyor. Ayrıca kalkan yüksek olduğunda aktif etmeniz gerekiyor.

Sentinel'i aktif olarak kullanan oyuncular bu konuda daha iyi yardımcı olabilir.

İyi forumlar.

3. Admin haklı.
    Eğer kalkanın çoksa destek vs gibi şeyler sürekli geminde mevcutsa sentinel iyi bir tasarım.Yine Adminin dediği gibi eğer kalkanın bittikten sonra açarsan bi işe yaramaz. Onun özelliği kullanıldığı zaman kalkanına verilen hasarın %30 nu iptal etmesi yani gemine veya kalkana %30 daha az hasar alırsın.Yani eğer kalkanın çoksa açarsın en başta özelliği 100k yerine her seferinde 70k yersin bu senin daha zor kesilmeni sağlar.
    Daha başka soracak birşeyin varsa buyur cevaplarız.

4. userqq

userqq User

Teşekkür ederim cevaplarınız için bende kalkan pormerium basınca 250k oluyor sizce kasılmak için enforcerı mı yoksa sentineli mi kullanmalıyım

5. Ekipmanlarını bilmiyoruz, x1le hasar aralığın kaç mesala ?

6. userqq

userqq User

Ekipmanlarım 8 iris 30 lf3 2 lf4 full b02 ve g3n x1 hasarım da 3900-4700 arası

7. eray

eray User

kalkanları sepromla beslersen daha yüksek olacaktır.
    Yeteneği beğenmiyorsan bile %10 kalkan bonusu var,kalkan yerine vuruş gücü istersen enforceri kullanabilirsin.

8. Aslında bu anlık duruma da bağlı biraz, atıyorum 2-7de mob kesiyorsun ama o an sürekli rakip şirket oyuncuları gelip gidiyor. Çok fazla baskın var böyle bir durumda sentinel tercih edebilirsin, sana saldırmamaları için bir sebep sunmuş olursun onlara, olduda saldırdılar bu defada kendine kaçabilmek için bir kapı aralarsın. Ama bunun dışında normal zamanlarda "kasılma" dediğimiz işlemi yaparken bence hasar bonusu daha faydalı, yani enforceri tercih ederdim ben olsam.

9. Ben kasılırken Şahsen CERRAH kullanıyorum. Yani enforce gibi.
    Sentineli de sprectrum ce solace gibi istasyon keserken veya iç savaşta kullanıyorum diminisher ise LOW için sadece.
    Kasılırken amaç yaratıkları hızlı kesip ödül almak olduğu için kalkan desteği kasılırken pek fayda sağlamaz. O yüzden enforce diminisher veya Wenom kullanman daha iyi olacaktır.

10. oyundaki en önemli şey ful olmaktır tasarım filan hıkaye...
    benım gemi %80 oranında ful geçenlerde eğitim arenada karşıma tam ful bi adam cıktı ve gemisi phonexti ve beni kesti...:eek: yemişim tasarımı hepsi var bende hiç birini kullanmyom...

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karşınızdakinin silahları ve vuruş destekleri çift ise,pek yapacak bir şeyiniz kalmıyor.Dediğiniz gibi geminin pek faydası olmuyor.

Keyifli Forumlar.

12. sentinel ben ws atar cubi keserim vuruşları çok duşuyor hele specturm ws sentinel olursa 2 si eşit hasar veriyor 2 side yetnek açarsa
    sentinel kulanırken adamın vurş %30 boş giderkii çift varsa çiftisz savaşmak gibi bişi enforcerde %5 hasar artıor mıss oayı var onun için kalkan veren tasrım daha mantıklı ws de bile !

13. userqq

userqq User

Verdeğiniz cevaplar için teşekkürler.Ben kasıldığım için enforceri kullanacağım anladımki Sentinel için kalkanım yetersiz.

14. Merhaba ,

Zamanla geliştikçe ilerde Sentinel için uygun duruma gelebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.