Seprom Açıgı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kral*Darkorbit tarafından 30 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom açıgı kapatılmalımı

1. evet

oy sayısı 2
    100,0%
  2. hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkesin bildigi gibi seprom açıgı yaklaşık 1.5 senedir mevcutur darkorbit herşeye çözüm buluyor ama bu seprom açıgına bitürlü çözüm bulamadı bu seprom açıgına acil çözüm bulunması lazım bu durumda ne düşünüyosunuz

2. Ne gereği var böyle kalsın desem kavga çıkar :D

Bunun için konu açma gereği olmadığını düşünüyorum. Açık varsa supporta yazarsınız onlarda merkeze iletir.

3. sporta kaç defa yazdım önemsemiyorlar dostum :)

4. Onlar mı umursamıyor yoksa merkezdekiler mi düzeltemiyor? :)

5. yok yani kalıcıysa herkese sınırsız seprom verilsin herşey adil olsun yapabilen yapıyo besleme yapmayı bilmeyen beslemesiz geziyor :(

6. Böyle konu açarakta düzelteceklerini sanamam.

7. biliyorum bi hatırlatma olsun yani oyunun böyle bi sorunu var hatırlasınlar die açtım :)

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba

Oyun açıkları rapor edilmesi gereken şeylerdir. Üzerine tartışılması gereken konular değildir.

İlgili açık konusunda gerekli görüntüleri alıp , Raporlayarak merkeze ilettik

Bizde çözüme ulaştırılmasını bekliyoruz

İlerleyen zamanlarda eğer bir geri dönüş alamazsak , Durumu tekrar rapor edeceğiz

Konu kilitlenerek arşive alınmıştır

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.