Seprom Beslemek-Skylab

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Sayın admin
    seprom beslemek diye bişey var o ne demek-seprom besleyince ne işe yarıyor birde skylab az buz biliyorum ama tam açıklamasını sölermisiniz ben skylabda herşeyi kafama göre geliştiriyorum öyle yapmam doğrumu yoksa daha farklı bi şekildemi geliştirmem lazım yardımcı olursanız sevinirim

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Skyalabı kafanıza göre geliştirmeyin yani her toplayıcı ve rafineri eşit olmalıdır ki iyi bir üretim gerçekleştirebilesiniz özellikle Temel ve solar modülleriniz yüksek olmalıki üretimdeki enerjiyi çok iyi karşılayabilsin seprom besleme ise skyalabın ürettiği en yüksek güçte taş tır ve geminize yollayarak kalkanlarınızı ve lazerlerinizi beslediğinizde lazer lere %60 oranında bir güç sağlamaktadır buda vuruşlarınızı arttıracaktır seprom beslemek bu demektir.

S.S.S. : SKYLAB Görsel Anlatım

3. Merhaba ,

Seprom beslemeyi resimde kabaca anlattım.

Seprom ile Lazer - Roket ve Kalkan beslemesi yapılabilir.

1 seprom > 10 atış yada 10 dakika
    10 seprom > 100 atış yada 100 dakika
    100 seprom > 1000 atış yada 1000 dakika
    1000 seprom > 10000 atış yada 10000 dakika

Skylab'ınızın şu an olan durumunun resmini çekip o resimi ücretsiz resim yükleme sitelerinden birisine yükledikten sonra size verilecek link ile konuya eklerseniz daha iyi yardımcı olabiliriz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.