seprom beslemem gözükmüyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve denizcismail tarafından 13 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. lazerlerimi dün akşam nakliyesi biten seprom ile besledim. sabah baktığımda lalerlerim beslemesizdi. bug olduğunu düşündüm akşam gönderdiğim seprom ile sabah tekrar besleme yaptım. 7400 sepromu 5 dk oynayıp tekrar oyuna girdiğimde sıfırlanmış olarak gördüm.
    sepromu besleyip oynayıp tekrar oyundan çıkıp girmem girmem 15 dk içinde olmuştur.

çerezleri sildim. farklı tarayıcı denedim. olası ihtimalleri yaptım..
    konu hk bilgi rica ediyorum.

WolfWar bunu beğendi.
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Besleme yaptığınız Sepromlar gözükmediğinde , Üzerine yaptığınız Seprom Beslemesi + olarak eskisine mi ekleniyor ? Yoksa önceki tamamen silinmiş mi görünüyor ?

Tamamen silinmiş görünüyorsa hesabınıza bir başka kişinin erişebilemediğinden eminmisiniz ?

İyi Forumlar

3. eray

eray User

Benimde tam tersi bir sorunum var.Dün sepromla beslemiştim gemiyi 40000 atış vardı biraz kasıldım 15000 civarı kalmıştı.Gemi patladı bende gemi değiştirdim,daha sonra 8000 seprom la besleyecektim ki atış bölmem de 40000 görünüyordu toplamda 120.000 atış oldu.Daha önce de terör tüneli kapısında buna benzer bir sorun yaşamıştım.Bug gibi görünüyor.
    Modumuza ek olarak eğer npc/gemi filan kesilmişse seyir defterinde görünür.Ordan bakabilirsin saat kaçta olduğuna(1 saat geri olarak).

WolfWar bunu beğendi.
  4. Merhaba ,

İlave olarak gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak yazarak support'a bildirebilirsiniz.

Görsel bir durum olabilir çünkü bazen beslemeler bitmiş olsa da varmış gibi gözükebiliyor. Şayet eğer görsel değil de oyuna etkisi devam ediyorsa support'a bildirmenizde yarar var.

İyi forumlar.

5. ya suporta bildirdim. ama benden video istiyor.
    dün oyundan çıkmadan sepromu yükledim yeni sevkiyat gönderdim çıktım. sabah seprom yok. yeni gelen sevkiyatıda lazerleri besledim. 5 dk kasılıp çıkış yaptım 10 dk sonra girdiğimde seprom yine sıfır..
    22 level 4 yıllık oyuncuyum. yani şimdi bunun video ile ne alakası var çeksemde neye göre çekeyim. 4000 sepromu uri ile çektim. video çekiyorum girdim çıktım kapattım yok bu sefer düşmedi. ama nerden baksan 14000 den fazla sepromum hiç oldu.

6. Merhaba ,

Bizler forum üzerinden sizin kaybolan seprom yada beslemeniz nereye gitmiş yada ne sebeple kaybolmuş nasıl inceleyip bulabiliriz ? Oyuna müdahale etme yada hesap inceleme gibi yetkilerimiz yok maalesef.

İyi forumlar.

7. WolfWar

WolfWar User

Hahah ijiside efsane öxelliklede eray ınki :D İkinizede geçmiş olsun :D

8. Merhabalar;

Şuana kadar böyle bir sorunla karşılaşmadım daha dikkatli bakacağım artık.Böyle birşeyin oyun esnasında videosunu çekebilen oyuncularımız olursa supporta iletmeleri sorunun çözülmesine katkı sağlar.

İyi forumlar.