Seprom Beslemesi Hakkında Fikir

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¯¯¯ΚIΥДMΣT™¯¯¯[53] tarafından 22 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom harcaması isteğimize bağlı olsun...

1. EVETTT

100,0%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BİLDİĞİNİZ ÜZERE SKYLAPTA 9000 SEPROM BİRİKİYOR BİZDE BUNU GEMİYE ATINCA 90.000 BESLEME OLUYOR...
    OYUN ESNASINDA DA BİR DAHA 9000 ÜRETENE KADAR O 90 BİN BESLEME BİTİYOR ZATEN VE BİRİKTİRMEK MÜMKÜN OLMUYOR...

FİKRİM ŞU GEMİYE YOLLADIĞIMIZ VE BESLEME YAPTIĞIMIZ SEPROMLARI AYNEN HEDEF YARDIM CPU GİBİ BİRŞEY OLSA YADA MENÜDE BİR SEÇENEK YADA EMA GİBİ BİR SİMGE FALAN HER NEYSE İŞARETLEDİĞİMİZDE SEPROMLU MERMİ SIKACAK İŞARETİ KALDIRDIĞIMIZDA SEPROMSUZ MERMİ SIKACAK....

YANİ BEN X1 KULLANIRKEN SEPROMUM GİTMESİN İSTİYORUM AYNI ZAMANDA DA SKYLAP ÜRETİME DEVAM ETSİN İSTİYORUM...

X4 SIKARKEN İŞARETLEYEYİM SEPROMLU SIKAYIM KONTROL BENDE YANİ UZAY PİLOTUNDA OLSUN......

2. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Daha önceden aynı konu açıldığı için konun kilitlenmesi uygundur. Konuya buradan destek olabilirsiniz.

Keyifli Forumlar

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ekim 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.