seprom beslemesi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve muhammedid tarafından 20 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. muhammedid

muhammedid User

seprom beslemesi lazer ve roketlerda bitene kadar kalıyormu yoksa birkaç gün sonra kendiliğinden gidiomu (benimkilerde gitti ünkü 10 bin atış beslemiştim bitmiş harcamamıştım fazla)

2. Harcayana kadar kalıyor

3. muhammedid

muhammedid User

benim 1000 seprom boşa gitti ozaman benimki nie gitti

4. Hiçbir fikrim yok malesef benim roketlerde besleme var ve 5-6 gündür bitmedi öyle bir sorunla karşılaşmadım

5. muhammedid

muhammedid User

benimde 5-6 gündür duruodu 2000 seprom besleme vardı hepsi gitti oyunda bi bugmu var bilmiyorum yetkili biri cevap verebilirmi

-keyfekeder- bunu beğendi.
  6. Merhaba ;

Bildiğimiz herhangi bir problem bulunmamaktadır. Hesabınıza bir başkası tarafından giriş yapılıyor olabilir. Güvenlik amaçlı hesabınıza kayıtlı olan mailinizi, mail şifrenizi ve hesap şifrenizi değiştiriniz. Geç kalındığı taktirde yapılacak fazla bir şey olmayabilir.

Keyifli Forumlar.

7. muhammedid

muhammedid User

benim şifremi bilen yok zaten oynasada okadar sepromu bitiremez herneyse seprom az besleriz artık teşekkürler :D

8. Siz bilirsiniz, geminiz elden gidince de bize sataşmayın lütfen burada :)

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.