Bug / Oyun hatasi Seprom bugu ve puşing yapıyorlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Target-Hollywood tarafından 16 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. dün gece tr1 de seprom bugu ve puşing yapıyorlardı.dün gece 22:30 – 00:30 arasında yapılan seprom bugu ve puşing için yazıyorum. 14.06-17.06 arasında girecek oyunculara ödüller vardı. Bazıları bu seprom yani her gemiye gelen 10.000 sepromu bug yaparak daha fazla kazanıyor. nasıl yapıyor konusuna gelince sıfır gemi açıyorlar.daha sonra bu sıfır gemileri x1 haritasında puşing yaparak kesip içindeki sepromları alıyorlar.forumda böyle bir konu açılmıştır orada admin şunu yazmıştı
    Bir kullanıcının birden fazla hesaba sahip olabileceği oyunlarda da, bu hesapların kendi aralarında haberleşmesi veya başka şekilde müşterek eylemde bulunması (“Pushing yasağı”) yasaktır.4.3. Farming Oyunlarımızda "Farming hesapları" oluşturmak yasaktır. Farming, oyun hesaplarının başkalarının mevcut hesapları için avantaj sağlamak amacıyla oluşturulmasıdır (Örn. hesabın istismar edilmesi, arkadaş davetleri, çoklu hediye verilmesi, vs. yoluyla).
    bunlara dayanarak şu resimlere bakın
    şimdi ben bunları supporta gönderdim admin arkadaşlar gerekli olan herşeyi yapcağına inanıyorum.eğer yapmazlarsa bu bize hakaret olur. bunları sizlerle paylaşıyorum sizinde böyle gördüğünüz falan varsa benim gibi resim çekip supporta yollayın kimse puşing ve seprom bugu yaparak önümüze geçmeye hakkı yok.
    iyi bayramlar herkese.

2. ceza vereceklerini sanmıyorum verseler de tatmin edici olmaz çünkü adalet yok.

3. bunu gemilerin pilot profili de yazarak supporta bildir kapanırlar

4. la 10 tane hesap açıp yapsa 10k sepromdan 1m besleme çıkar.1m seprom besleme dediğin kimisi için1 hadi 2 günlük harcama belki.uğraşmaya değermi?benim bildiğim kadarıyla sepromun tümünü düşürmüyor kesilince.hadi katlayıcı vs. var diyelim.hepsini aldı.birde acemi pilot eğitimi koruması diye bişey var şuan oda belirli seviyeeye gelmesi lazım.hadi onuda radrasyonda patlayarak aştın dyelim.en az 100 hesap aç ve yapki; bi şeye değsin.onu yapmakta kolay değil.

5. admin bu seprom bugu ve puşing konusunda Şüphelendiğiniz bir oyuncu varsa kanıtlarınızla birlikte supporta atınız demişti. bende gönderdim bakalım ne olacak. eğer banlamazlarsa onların ayıbıdır.bundan sonra herkes bug yapsın bunları banlamazlarsa yanlış mıyım.

hepsini gönderdim eğer video falan isterlerse onlarıda atacağım.
    sadece 10 hesap değil benim gördüğüm 5-6 gemiyle yaptıkları nereden bilmiyorsa daha çok açmadıklarını.zamanı olan herkes yapar.zaten sıfır gemiden roket atttıp kendi kesiyor.yani böyle 50 gemi yaptığını düşün ne kadar seprom yapar öyle değilmi. bize haksızlık değilmi bende açıp yapabilirim bunları ama hilelere karışıyız.

6. artemis anca bana pusing cezası verir milleti es geciyor

7. lllecelll

lllecelll User

Bende katılıyorum; bildiğim kadarıyla pek bşy gelmiyor ve ayrıca kestikçe miktar düşüyor.

8. __40__

__40__ User

Buradaki olay seprom almaları değil bunu bir farm olayına çevirmeleri ve Darkorbitin bunlara ban atmamaları asıl üzücü olan.Oyun bu arkadaşlara caydırıcı bir ceza vermeliki birdaha kimse bunu yapmaya kalkışmamalı.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  9. Şimdi bu konuyla ilgili cuma günü bir arkadaşımız konu açmıştı. Bende bir kaç yorum yapmıştım. Admin arkadaşlarımızın cevabı şu şekildeydi;

Evet saygı değer admin ve yetkili arkadaşlar bana böyle cevap verdiniz. Şimdi ise ispatlı şekilde supporta yazılmış. Banlayacak mısınız? Yoksa dedikleriniz her zamanki gibi havada(!) mı kalacak.

Bakın bir çok arkadaşımız banlama olmaz yapan yaptığıyla kalır diyor. Ama siz bana kanıt olduğu zaman yaparız dediniz. Şimdi görelim ne kadar söylediklerinizde gerçekçisiniz.

İyi forumlar..

Dipnot: Forum ekibi bir şey yapamayacağını biliyoruz. Biz support ekibine ve Artemise yazıyoruz. Sonuçta support ekibide buradan bi haber.

JudgeWorld[2] bunu beğendi.
  10. bug düzeltildi diye biliyorum ayrıca arkadaşların da dediği gibi zaten eski seprom bugunda yapan yaptı belki 1milyar seprom beslemeleri var burda 5m-10m seprom yapsan ne olacak yani en fazla 2haftada biter.Acilen seprom düzeltilmeli yani düzeltilmeli derken seprom bugunu yapmayanlar(ben de dahailim buna) çok altta kalıyor.Adam benden güçlü değil ama promeriumla dolaştığım için kesme şansım çok azalıyor.Ya bug yapan gemilerin hepsini kapatmalılar ya da bütün gemilere seprom vermeliler bir de tabi skylabın kalkması gibi de bi çözümm var fakat kalkarken zenginleştirme böölümü de kalkmalı

11. genel merkeze atın görüntüleri belki bir şansınız olur %1 ihtimal

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  12. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Destek birimi ile iletişime geçin lütfen. Oyuncular profil linklerini de eklemeyi unutmayın. Gerekli işlemler yapılacaktır.
    Merhaba,

Bu tip hesapları şikayet ederseniz, gemilerindeki seprom miktarları sıfırlanıyor ve cezai işlem uygulanıyor. Bir kullanıcının oyundaki aktif süresi ile, seprom besleme miktarı doğru orantılı olmalıdır kuralıyla hareket edilmektedir, aksi hesaplar cezalandırılmakta.

İyi forumlar.

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  13. supporta yazdım adminim ama ben sepromdan ziyade göz göre göre adamlar puşing yapıyor korkmadan bir de chatte bunlara yazdım benle dalga geçtiler :(

14. Yapanlara hiçbir şey olamayacak ki aga. Her zaman ki gibi...

15. bunu yapan klana yazdım şikayet ettim adamlara dalga konusu oldum onlarda biliyor. şikayet etsek bir türlü etmesek bir türlü :(

16. oyuna sadece etkinlik için girip bakıyorum o da ödüller iyi falansa giriyorum. bide günlük ödül beleş diye girip sondaki büyük hediyeyi almak için giriyorum. Şahsi fikrim oynamayın bu oyunu cılkı çıktı iyice zaten oyunun sıkıntısı anlatmakla bitmez. Sadece etkinliklerde giriyorum dediğim gibi artık ilgilenmiyorum vip te çekmiyrum gemi her şeyi full yatıyo bu hale getirenler utansın başka oyun oynuyorum.

17. kardeş pilot eğitimi dediğin olay varya sıfır gemiyle ana gemine sıkınca o egitim kuralı kalkıyor rahatca kesebiliyorsun :DDD

18. .BEYAZ.

.BEYAZ. Guest

Merhaba,

Arkadaşlar siz şikayet edin supporta gerekli incelemeler yapılacaktır.

Modumuzununda dediği gibi gerekli cezalar uygulanacaktır.

Konuya uygun cevaplar verildiğinden kilitliyorum.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.