seprom çözümü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖzelHarekat tarafından 29 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seprom sorununu çözdüğünüz için teşekkür ederim bu lag çözümü gayet güzel olmuş artık geceleri sep biriktiriyorum elinize sağlık darkorbit ekibi :)

вuмιηєχнuмє bunu beğendi.
  2. ben herhangi bir açıklama bulamadım.sorun nasıl çözüldü acaba

3. the_flood

the_flood User

güncelleme notlarına bak :)

4. nerede acaba? ben habire yeniden bağlan alıyorum ya

5. bahsettiğin güncelleme bu sanırım.
    Güncelleme : Lazer, Roket, Jeneratör ve Kalkan için besleme limiti 1.000.000 ile sınırlandırılmıştır.
    ben yapılan bu güncellemeyi sorun olarak gördüğüm için bunun düzeltiğini falan sanmıştım.:)
    supporta bildirmiştim. ***

6. .Kuasar.

.Kuasar. Guest

Merhaba,

Bahsettiğiniz durum raporlandı, kısa sürede çözülecek. Lütfen bu gibi oyun sorunlarını forumda veya chatta açıklamayınız. Mesajınızı düzenledim.

İyi forumlar.

7. the_flood

the_flood User

sepromla 1m üzerini yapmayı denememişsin sanırım :) bi dene bakalım

8. kusura bakmayın modum forumda acemiyim. en kısa sürede lag sorunuyla beraber düzeltilir inşallah.;)

9. modum hangi durum raporlandı güncelleme geldi 1mil sınır getirildi bunun nesini reportladınız allah aşkına çıldırıcam ya modun yazdıı cevaba bak adamın yazdını okumamış bile

10. Yeni çıkan blacklight gözcülerini kesiyor. Bazıları 3000 seprom düşürüyor. "Gece seprom biriktiriyorum" yazmasının nedeni oyunun boş olduğu saatlerde yaratığı yakalaması daha kolay oluyor.

11. Sempatik.57 bende daha önceleri baterlay gibi üstte ve günlükte çıkınca hangi haritada hangi yaratık çıktığı yazıyordu. bir haftadır uzun süre oyunda olduğum halde bile seyir defterinden de baktım kayıt yoktu ama şans eseri yanımdan geçerken x-6 da kestim bir tane. ama bildirim ve seyirde çıktığı harita bilgisi yoktu. sizde de mi aynı şekilde

12. Bu aralar fazla oynamıyorum. Yaratığı da hiç kesmedim fakat bildirimlerde bir sıkıntı yok. Ben de yaratık çıktığında bildirim geliyor.

13. the_flood

the_flood User

artık bu yaratıklar için konum bilgisi gelmiyor. bilgi geldiğinde herkes harita basmasın diye. denk gelen yada arayan yani hak eden alsın diye

14. Olabilir sürekli aynı oyuncular kesmesin diye bir güncelleme yapmışlar demek ki.

15. the_flood söylemiş olduğun gibi güncelleme olmuşsa isabet olmuş bencede. ilk mesajınında yazdığının tersini istemişsin 3. mesajında anladım :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.