Bug / Oyun hatasi seprom desteği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tgs781 tarafından 30 Kasım 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tgs781

tgs781 User

merhaba az önce yapılan resetten sonra roket ve kalkanlardaki seprom desteği kayboldu. sayfayı yeniledim giriş çıkış yaptım ama düzelmedi.

2. Merhaba,

Sizi anlamaktayım.
    Konuyla alakalı destek birimine yaşadığınız sorunu anlatarak mesaj atınız.
    Gerekli yardımı destek birimi sağlayacaktır.

İyi forumlar.

3. tgs781

tgs781 User

teşekkürler modum yazdım supporta inşallah düzelir

maalesef beni yalancılıkla suçlayıp ticketi kapattılar. ***ben roket ve kalkandaki seprom sorununu yazdım onlar lazerlerdeki sepromun hesabını soruyorlar ne olacak bu oyunun sonu böyle oyun içinde oyun.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2018
    moonn bunu beğendi.
  4. moonn

moonn User

Kardeşim ne desen haklısın, ama bu oyunda çözüm bulmak biraz zor. Bug ile milyarlarca seprom besleyenlere bişey olmuyor. Senin gibi eliyle 1m seprom beslenmiş lazere laf atıyorlar, üstüne bide yalancı oluyorsun, hileci oluyorsun, bugcu oluyorsun.

Oyunun geldiği şu noktaya yazık çok yazık

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Eğer legal şekilde bu beslemeyi yaptıysanız supporta itirazınızı belirtebilirsiniz. Bunun için yeni bir başvuru yapın ve eski ticket № eklemeyi unutmayınız.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.