Öneri Seprom dükkana gelsin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DOGUBAYAZIITLI tarafından 9 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom Dükkana Gelsin

1. Gelsin

71,4%
  2. Gereksiz

28,6%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Diğer gemilerin eskiden olan buglardan yararlanmaları hepimizi rahatsız ediyor. Bi bakıyorum adamlarda 10 milyon 20 milyon seprom beslemesi var bide kendime bakıyorum 3 günde bir skylaptan 9 k seprom çekebiliyorum. Benim fikrimce seprom dükkana gelsin uriyle veya credi ile alınması önemli değil yeterki gelsin parası olan alabilip gemisine besleme yapabilsin.

anakin5555 bunu beğendi.
  2. anakin5555

anakin5555 User

Skylabdan hemen gonder al sana urili.
    Bu arada anket açmalısın

3. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu Sistem ve Kuralları gereği;

I ) Üyelerin Oylarını belirte bilmeleri için , Bu bölüme açılan Konulara Anket eklenmesi artık şarttır. ( Anket Eklemeyi Bilmiyorsanız ; İnceleyiniz )

İyi forumlar.

4. skylapdan uri ile alıyoruz alıyoruz almasınada tekrardan birikmesi 3 günümüzü alıyor sorun o

anakin5555 bunu beğendi.
  5. anakin5555

anakin5555 User

Geliştir rafineriyi daha çok üretir.
    Anket eklemeyide unutma.

6. rafinem full ama 3 günde bir 9 k yı görebiliyorum

anakin5555 bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

Hm anket eklede destek verlim ozmn.
    Bi ara birleştire 5000 tanesi geliyorduda şimdi yok.

8. Anket Açılmıştır.

anakin5555 bunu beğendi.
  9. anakin5555

anakin5555 User

+1

10. zaten skylab kalkıcak sepromlar npclerden görevlerden korsan kutularından düşecek. ikincisi dükkana koyarlarsa uri çekenler ve botçularla normal oyuncular arasında büyük uçurum olur. yine milyaonlarca seprom beslicekler. sepromun az bulunan bi madde olmasının nedeni zaten oyundaki dengeyi sağlamak. oyun zaten kasılma yönünden çok kolaylaştı herşey bu kadar kolay olmamalı. herşeye herkese sepromla ateş etmenin bi mantığı varsa o zaman komple seprom diye bişey var olmasın herkes sepromluymuş gibi vuruş gücüne sahip olsun.yapılan buglar bahane gösterilemez. bugcuların sepromlarını silinveya banlayın diye anket açsaydın +1 verirdim.

11. anakin5555

anakin5555 User

skylabdamı kalkıyor kutularla yakında lf4 üde kaldırırlarsa şaşmam valla :eek:

12. kutular kalkmıyor kutulardaki uriler npclerden düşecek. bigpoint bu belli olmaz yarın birgün yeni lf4leri geliştirmeye açarlar para için herşeyi yaparlar.

anakin5555 bunu beğendi.
  13. anakin5555

anakin5555 User

avantaj kutulşarı aklkıyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.