Seprom Geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ((AlpCan)) tarafından 30 Ağustos 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

skylab full 20lvl ama seprom yetmiyor, 2-3 günde 1 sefer olmak üzere 8k çekiyorum gemiye, acaba sepromu 18den 20 yapsam bu süre kısalır mı ? daha hızlı üretebilirmiyim seprom ?

2. coder545

coder545 User

2 gunde 9k cekersin, simdiden 20 yap ne kadar erken o kadar iyi, herkes sep sikintisi cekiyor mu diye soracak olursan hayir, oyunda gordugum saglamlarin %98inde bugla yapilmis milyarlarca sep var onlarin sepinin bittigini goremezsin :D

((AlpCan)) bunu beğendi.
  3. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Skylap full 20 level demişsiniz fakat seprom 18 level. 20 level yaparsanız tabi ki üretim hızlanır. Ben olsam yapardım :).

İyi Forumlar...

((AlpCan)) bunu beğendi.
  4. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

full derken diğerleri full 20lvl tek seprom 18de kaldım demeye çalışıyordum.

5. ((AlpCan))

((AlpCan)) User

şu buglara botlara toptan çözüm bulsalar kimler kimler gelip burda ağlıyıcak aaah ah...

Cillos™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.