Öneri Seprom güncelleme...

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ZamanınEfendisi[TR] tarafından 16 Ekim 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seproma güncelleme gelsin mi?

1. EVET

60,9%
  2. HAYIR

17,4%
  3. GELİŞTİRİLMELİ (Görüş Belirtiniz)

11,6%
  4. SEPROM OYUNDAN KALDIRILMALI

10,1%
  1. Forumda zaman zaman bazı arkadaşlarımın sepromdan şikayetçi olduğunu gözlemledim.kaldırılmasını isteyenler vardı.aslında haklılar da.sepromlu güçlü bir gemiden kaçmak zor hele ki düşük oyncular için çok daha zor.sepromu kaldırmak yerine atış gücüne %40, kalkan gücüne %60 olarak güncellenirse herkes için daha dengeli olabileceğini düşündüm.bug kullanmadığım için seprom sıkıntısı çekenlerdenin.bu yüzden sarı taşa daha fazla yüklenmek zounda kalabiliyorum.bu da savaşlarda %30 vuruş eksiklği getirdiğinden epey sorun.güncelleme olduğu taktirde sadece %10 fark edeceğinden sarı taşlı olanın bile sepromluya kazanma şansı artcaktır.kalkan değeri,nin %20 artması ise kaçmak zorunda olan zayıf oyunculara ek destek sağlayacaktr.
    Keyifli forumlar..

Cillos™ ve WolfWar bunu beğendi.
  2. Bende deprem kullanıyorum hasarımu arttırıyor vr ben bundan memnunum -1

3. anakin5555

anakin5555 User

seprom kaadr güzel bir şey giderse oyunun tadı kalmaz hele bize yazık olur besleme bizi güçlü tutan -1 k.bkma

4. güncel

5. Bug kullananların hala milyar beslemesi olduğu için kaldırıp sepromlar sıfırlanıp tekrar getirilebilir aslında

6. WolfWar

WolfWar User

Dediğinin her kelimesinde haklısın kesinlikle +1 :)

anakin5555 bunu beğendi.
  7. anakin5555

anakin5555 User

güncel

WolfWar bunu beğendi.
  8.  
    anakin5555 bunu beğendi.
  9. sadece savaş tarafından bakmamak gerekir uber keserken beslemeli ile beslemesiz arasındaki farkı görebiliriz. tamamen kaldırmak yerine herkes için avantajlı hale getirilebilir. mesela günlük üretim artırılabilir 24 saatte maksimum 4500 üretim var bu iki veya üç katına çıkarılabilir bunun yanında günlük güncelleme kotası getirilebilir ve bu kota aşılmaz kuralı getirilirse buga ihtiyaç ta kalmaz. son olarak elektronik ortamda ne yapılırsa yapılsın kesin çözüm -banlama gibi- üretilmediği sürece herzaman arka kapı bulunur.

10. Semprom üretimi yükseltilmeli 9 bin yerine bu 5,6 kat artırılmalı bugla yolunu bulan buldu zaten buna el atılması gerekiyor ! +1 güncel

WolfWar bunu beğendi.
  11. anakin5555

anakin5555 User

12. güncel yazmak zor geldi :D.

anakin5555 bunu beğendi.
  13. anakin5555

anakin5555 User

gncl :p

14.  
    anakin5555 ve WolfWar bunu beğendi.
  15. anakin5555

anakin5555 User

kötü bişemi yazdım :oops:

16. güncel oyuncular vuruş gücünden şikayetçi seprom bugçusu dolul piyasa.

anakin5555 bunu beğendi.
  17. Depo kapasitesi artarsa, örneğin 30k ya da 50k seprom deposu olursa kimse besleme sıkıntısı çekmez.Herkesin yeteri kadar besleme yapma şansı olur.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  18. anakin5555

anakin5555 User

19. Darion26

Darion26 User

Depo miktarınının ve üretiminin arttırılması veya belli bir miktarın üzerindeki sepromların direk 0 olarak değiştirilmesi gerekli kesinlikle.

Son düzenlenen: 20 Aralık 2017
    anakin5555 ve Cillos™ bunu beğendi.
  20. anakin5555

anakin5555 User

Sayfayı Paylaş