Seprom hakkında yenilik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve slimshady7070 tarafından 21 Ekim 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Hala neden sepromla ilgili bir yenilik gelmiyor darkorbit yapımcıları sanırsam oyunun oynanmamasını istiyor şahsen ben ve benim gibi gemisi full olan bir çok kişi sepromu biriktigi zaman giriyor oyuna savaşı yapıp çıkıyor seprom bitince çıkıyoruz halbuki seprom diye birşey olmasa yahut skylab daha hızlı üretebilse daha cok oynayacagız bunu biz düşünüyoruz darkorbit ekibi düşünemiyor mu ? sepromsuz oyun cekilmiyor cektigim her cift destek sıktıgım her rsb boşa gitmiş gibi oluyor. zamanında hile yapmış milyon milyon seprom beslemesi olan gemiler mevcut herkes seprom buglarından hilelerinden şikayetci bu hileleri etkisiz kılmak için sepromu lazere beslemeden kaldırmak yada daha hızlı üretilmesini saglamak gibi basit çözümler varken hala dürüst oyuncular hileye bulasmamış oyuncular olarak ceremesini çekiyoruz en kısa zamanda bu konuyla ilgili tatmin edici birşeyler yapılmasını istiyoruz.

2. HASAFET.

HASAFET. Guest

Selamlar,

Burada her ne kadar moderatör admin yetkili olsak'da bizlerde birer oyuncuyuz bende şahsen seprom sıkıntısına düşüyorum çoğu zaman oyunda biliyorsunuz ki birleşme olayı yeni bitti ve pazartesiden itibaren oyundaki sorunların sona ereceği hakkında bir bilgi paylaşıldı.

Ve gelecekte güzel yenilikler etkinlikler geleceği de yazılmıştı, demem o ki şunlık hayata geçmese de belki seprom sorunu önlerine sunulmuş bir plan'dır gelir mi gelmez mi şuanlık bilgimiz yok ama seprom hakkında yenilik gelmesi biraz kapsamlı bir olay olacaktır skaylab'da çoğu şeyin baştan değiştirilmesi demek buda sizin seprom hakkında görüşleriniz var ise güncelleme fikir havuzuna anket ekleyip sunabilirsiniz emin olun gerekli oyu aldığında haftalık raporlarımıza ekliyoruz.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.