Seprom Hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Clavata tarafından 16 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Clavata

Clavata User

Merhaba değerli forum üyeleri ve yetkilileri ;

Ben 1 seneden fazla süredir oyunu aktif olarak oynamamaktayım. Bu süre zarfında aklıma geldikçe ( son 1 aydır düzenli ) Seprom atıp, ödül alıp ve Roket İsabet Teknolojisi basıp oyunu kapatıyorum.

Oyunu 6 ay daha düzenli oynayamayacağım gibi duruyor. Bu süre zarfında da her gün atmaya çalışacağım.

Bundan dolayı aşırı derecede seprom beslemem var.

Bu konu hakkında 2 sorum olacak ;

• Her gün sistem seprom attığımın log kayıtlarını tutuyor diye biliyorum, seprom bug yaptım diye algılamaz değil mi sistem?
    • Server birleştirmesi olduğunda bu biriktirdiğim sepromlarda kayıp olur mu ?

Şimdiden teşekkür ederim. Eğer sistem seprom atıldığını log dosyalarına kayıt etmiyorsa her atışımda ekran görüntüsü ve videosu çekeyim.

Seprom sayım aşağıda bulunmakta ;

Şimdiden herkese verdiği cevaplar için teşekkür ederim..

İyi oyunlar..

-Star- bunu beğendi.
  2. bişi olmaz bişi olursa bi anker vardır birleştıgı anda o zaman resmin olarak atarsınız merkeze tum bilgilerın resimı olarak saklayın

3. -Star-

-Star- User

Sunucular birleşmeden önce duyurusu yapılır.Bu duyuruyu okuduğun an seprom ile birlikte arge dizilimini,skylabını,teknoloji fabrikanı,rütbe sayfanı,en önemlisi ekipmanını videoya alırsan çok daha yararlı olur.Seprom bugu yapmış diyecek birinin çıkacağını sanmıyorum,yapan hesaplar için bile işlem yapılamıyor diye biliyorum.

4. Merhaba,

Sizin herhangi bir video veya fotoğraf almanıza gerek yoktur.

Siz normal bir şekilde seprom besliyorsunuz bu yüzden bir şey olmaz ve bir problemle karşılaşmazsınız.

İyi forumlar..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.