Öneri SEPROM MİKTARI

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÐΞÐΞ*ЌØЯЌЦŦ® tarafından 29 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Katılıyormusunuz ?

1. Seprom Sayısı Arttırılmalı

100,0%
  2. Bu şekilde kalabilir

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba Arkadaşlar,

Sizinde bildiğiniz gibi Skylab'ta sadece "9,079" Seprom Birikiyor.Ve bu sayının bende dahil birçok oyuncuya yeterli gelmediğini ve rahatsız ettiğini düşünüyorum.

Benim önerim bu sayının aynı Promerium'daki gibi "99,870" olması.(en azından 19,978)

Neyinden rahatsız oldunuz diye soranlar olacaktır.
    Şundan; Ben Goliath kullanıcısıyım.Ve şuan max. ambar genişliği "3000".
    2-3 gün önce Lazeri beslediğim sepromların bittiğini fark ettim.
    O sırada Skylab'ta Seprom full'dü.Uridium kullanarak gemiye skylab'taki tüm sepromu çektim.
    90bin küsur beslemeli lazerim oldu.1 saat'ten kısa sürede bitti.Tekrar skylab'a girdim ve 2008'den beri birçok kez çektiğim sıkıntıyı tekrar yaşadım.Skylabta 500 tane bile seprom yoktu.
    Seprom'un full olmasını beklediğim sürede oyundaki gelişimim kısıtlandı.Fakat bu fikirdeki gibi
    Skylab'ta "99,870" Seprom olsaydı böyle bir sıkıntı çekmek zorunda kalmıcaktım.

Arkadaşlar uzun oldu biliyorum kusuruma bakmayın ama gerçekten çok can sıkıcı bir durum.
    Bu fikire katılıyorsanız Yorumlarınızı ve Oylarınızı bekliyorum.

Keyifli Forumlar...

2. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Forumda bu konu mevcuttur lütfen desteğinizi oradan veriniz.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.