seprom miktarının arttırılması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ¤sэxmođэ¤™ tarafından 10 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba gemilerimizdeki lazerleri seprom beslerken en fazla 9000 bensleyebiliyoruz ve bu da haliyle yetmiyor bu yüzden miktarı 9000 değilde biraz daha arttırma şansınız varmıdır acaba bu konuda oyuncu arkadaşlarmızın da onay vereceğine inanıyorm iyi günler

HATAYLI#HASTA bunu beğendi.
  2. oyunda ne kadar bug kullanıcısı varmış vay be tüm sene laf etmezsiniz bug kaldırıldı diye yırtının bakalım şimdi geminiz bottan banlanır pişkin pişkin oyuna para veriyoruz dersiniz bug kullanırsınız haksız kazanç elde edersiniz sonra birisi aynı bugu kullanarak size göre avantajlı konuma gelince yok bu bugcu,botçu vs bas bas bağırırsınız kardeşim seprom özel bir taştır öyle her istediğinde kullanılabilecek olsa zamanında sayısı fazla olurdu seprom bitsin istemiyorsanız idareli kullanın aylardır roket,lazer ve kalkanlarım seprom besli her önüme gelene sıkmıyorum sürekli baskın yapmyorum planlı oynuyorum şu zamana kadar sepromsuz kalmadım sadece kapılarda biraz eksiğim oluyordu onu da 3-4 gün bekleyip hallediyordum

3. ____MERT

____MERT User

low kapısındakı yaratıklarında bug'unu kaldırırlarsa teknoloji bugundan baska bırsey acık kalmayacak darkorbıtte 2 tane bug acık suan herkezın bıldıgı

4. Merhaba ,

Bir anda böyle konular açmanız ne kadar mantıklıdır orası ayrı konu ama böyle bir anda olacağını sanmıyorum.

Haksızlık diye düşünenler bunu kullanarak zor duruma düşürdüğünüz oyuncuların durumunu da düşünün.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.