seprom ödülü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 22 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1feder

1feder User

bonus odullerde gelen 10 bin seprom skylabda 9 bin yer var şimdi bana kaç gelir

2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

10.000 Seprom Skylab'a değil direkt olarak ambarınıza dolacaktır. Besleme yapabilir veya Credits'e çevirebilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  3. 1feder

1feder User

*** yaaa **** arge basıcam dıye gece gece 140 bin uridyumumdan oldum boşuna nasıl skylaba gelmiyo skylaba atamazmıyız

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Lütfen forumda fikir belirtirken üslubumuzu korumaya özen gösterelim. Sorunuza gelirsek Skylab'a hammadde yollamak mümkün değildir. Transfer tek taraflı olarak çalışmaktadır.

İyi forumlar.

5. 1feder

1feder User

neyin uslubu bizi boyle gordun karamursel tepedemi sandın.,, boyle oyun olmaz olsun 2 zara 140binlik olduk acilen guncelleme gelmeli gemim benim hangarıma nasıl yollayamam transfer yapamam bu nasıl bir saçmalıktır 20 kişi bu gunu bekliyoduk

6. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Bunun gibi değerli düşüncelerinizi Güncelleme ve Fikir Havuzu'nda kurallara uygun bir şekilde konu açarak diğer üyelerimiz ile tartışabilir, destek alabilirsiniz.
    Gerekli cevaplar verildiği için konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.