Seprom&Palladium GG Bug Yapanlar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FurkanS53 tarafından 18 Temmuz 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. FurkanS53

FurkanS53 User

Hesap satmaya başladılar, artık banlama olcaksa olsun. Oyuncuları yatıştırmak içni takımca açıklamalar yapılıyor. Bug yapanları tespit etmek kolay, yazılım yüklenicek vs. cidden banlama olmayacaksa zaten gg buglu hesaplarla rütbede yarışmanın hiç bir yolu yok. Bizde bırakalım gidelim.

Telafileri hemen verebiliyorsunuz, Yazılımla zarar gören kişiler tespit edilip destekleri fazlasıyla veriliyor. Yazılım her türlü tespit yapabilir ama problem darkorbit. Bunu bugcular içinde yapacakmı? yapmayacakmı?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Temmuz 2020
  2. D4Y1*

D4Y1* User

adanların hızına yetişmek ne mümmkün 200 lerden 325 lere geriledim az kaldı rütbe düşecem 300 k fark kaldı bu arada
    94.500.200.328 tp ve 1.030.078.183 şp var boşuna ugrşıyoruz bunlarda banlama yok şimdi adminin biri çıkar bizi banlar çetten botu teşfik ediyorsunuz çet kuralları vs...... sebeplerle ...........

the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  3. bekçi27

bekçi27 User

yerden g
    aynı durum bende var bir ayda uzman yüz basından nerdeyse acemi yüzbasına düşecem az kaldı saten böyle giderse düşerim 4.yüzlük görevlerdeyim ama fayda etmiyorlar ya bu durumu ülke takımı tam rapor etmiyor durumu yada görmezden geliyorlar darkorbit yoldan adam tutup getirsen bir haftaya adamı akıl hastanesine kaldırırlar banlama olana kadar hesapları elden çıkarırlar valla yapacaklarsa hemen yapsınlar ama bana kalırsa darkorbit çok oyuncu kaybeder

the-Godfather-KaaN™ bunu beğendi.
  4. smoonrise

smoonrise User

Daha önce sırf durumu sulandırmak kaos yaratmak için bunu yapanlar oldu o yüzden merkez artık sosyal medya gelenleri kabul etmiyor kanıt olarak , kendi resmi kanalları hariç diğer adreslerden gelenleri kanıt almıyor yanılmıyorsam oil açığı zamanı aynı sosyal sitede oil açığı para karşılığı satılıyordu yapanlar resim atıyordu ve bu kanıtlar ile ban aldılar tabi hesap kontrolü sonrası ve nedendir bilinmez artık kanıt olarak kabul görmüyor.

Her yenilik ve açık sonrası bu (sözde hesap satışı yasak ) bu satış ilanları artıyor normal zamanda sanki hesap satmak yasal ama pro lazeri bo3 yada bug olunca hesap satılınca yasak gibi bir algı oluyor bunun sorumlusuda merkez hesap satışına buldukları bir çözüm yok ne zaman pay to win dedikleri oluyor parayı veren full pro b03 oynuyor yada 1 mil gg ile :) yada parası olan 1 sırada gemiyi alıp oynuyor kimse IP bakalım kaç IP değişmiş açıldığından beri bu hesabta demiyor maalesef . bir dönem çok şikayet ettim bu durumu ama en son internet cafeden oynuyor ise napalım gibi bana göre yine zayıf tarafından bir yaklaşım çıkdı karşıma .

Gelecek olan cevap sorunlarun farkındayız ve çalışmalar devam ediyor . ama buglar aralıklarda olsa 1 senedir var ve son 2-3 aydır aşırı çoğaldı artık iyice isyan noktasına geldi , muhtemel oyunun flasplayerden çıkmasını ayarlamak için yapılan işlerden oluyor ama bu yinede bir mazaret olamaz sorun olması mazaret ama ceza verilmesinin geçikmesi eski bugların bile cezasının verilmemesi bir mazaret olamaz olmaması lazım . Çok daha fazla oyuncunun bu konuda ses yükseltmesi ve ağır bir ceza taleb etmesi lazım tüm bunlar sonrası %25 tp şp vermek yada geliştirme silmek arge 0 lamak yeter li olmaz bence darkorbit tarihinin en ağır cezaları verilmeli . bu bugları açıkları yapanlar en az 6 eski halllerine gelmemeleri lazım .

5. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Öncelikle mesaj içeriğinizi düzenledim. Bu gibi fotoğrafları forum kanalında paylaşmanız uygun değildir. Gerekli incelemeler için supporta atmanız gerekmektedir. Fakat smoonrise üyemizin de dediği gibi oyun kanalları üzerinde bir kanıt olmadığı sürece ne yazık ki bir inceleme mümkün değildir.

Mesajınızda belirttiğini IP çakışması forum kanalı üzerinden çok birbirinden ayrı oyuncularda farklı zamanlarda bile olabilmektedir. Bu sebeple IP kontrolü yapılıp hesap kapatmanın hata payı büyük olduğu için bu işlem yapılmamaktadır. Ayrıca Takım Liderimizin de duyurularında dediği gibi en kısa sürede çalıştırılacak script ile bug kullanıcıları hak ettikleri cezayı alacaklardır.

İyi forumlar.

6. karakule26

karakule26 User

Adminleri işin gücün yokki ban atsınlar millet 200 milyar seprom yapmış ohh miss gibi savaşıyor miss gibi kasılıyor ban yok helal olsun adminlere

7. 369512db

369512db User

hemen size kanıt vereyim 17 lvl orgeneral mümkün müdür? Cevabınız hayır olacak o zaman neden aylar geçmesine ragmen şeref buglu hesaplara birşey olmuyor. supporta yazıyorum bize verdikleri yanıtş şu ;
    N/A
    aylar geçti aylar ama hala orgeneral, general, tüm generaller acemi albaylar hala acık D:

8. Viraaa

Viraaa User

valla ben burdan paradoxa sesleniyorum ne yapip edip o bugları kullananları banlattirmali.adamlar artik o kadar rahat hareket ediyorlarki.senelerdir ceza almadiklari icin cok rahatlar.biz durust oyunculariz.ve bizim gibi oyuncularin arkasinda durmak zorundasiniz...artik kendimizi bu oyunda yapa yalniz hissediyoruz.

9. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Bizlerin yapabileceği herhangi bir şey yoktur, bu durum merkez ekibin elindedir.
    Öncelikle Support ekibi ile aranızda geçen görüşmeler kişiye özeldir. Bilet atan oyuncu ile Destek ekibimiz dışında kimseyle paylaşamazsınız. Ayrıca Gerekli sorununuzu tekrardan takım arkadaşlarımla paylaşacağım.
    Şikayetleriniz için haklısınız. Merkez ekibe bireysel olarak yakaladığım bug yapan gemileri raporladım-raporladık. Gerekli işlemler merkez ekipten beklemekten başka şansımız yoktur.

İyi Forumlar.

10. N/A O kadar chromin bug yaptılar şeref bugu yaptılar low bugu yaptılar ne oldu? Ban mı aldılar? Hepsi yanlarına kar kaldı.

N/A

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Temmuz 2020
    Kapı_Yapıyorum... ve #DaffyDuck bunu beğendi.
  11. Richie

Richie User

Facebook youtube üzerinde yorumlarda gördüğüm kadarıyla şeref ve tecrübe cezası verildiğinden bahsediliyor bu bugları yapanlar için doğruluğunu ispatlayamam.

#DaffyDuck bunu beğendi.
  12. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Eğer doğru çıkarsa bütün herkese tatlı ısmarlayacam :D

13. Kimse kusura bakmasın ama o ceza yetmez. Onu yapan zaten otoda kullanıyordur. 1 haftada kastığı seprom+gg ile eski haline gelir o. Bugla yaptığı ggler ile seprom silinmeyene kadar adaletsizlik bitmez. Otoyu geçtik artık.

#DaffyDuck bunu beğendi.
  14. #DaffyDuck

#DaffyDuck User

Hem gg sep silip hem de tp şp cezası verirler bence ama umarım bir ceza verirler

15. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,
    Oyuncuları bug kullanımına teşvikinizden dolayı gerekli cezai işlem uygulandı. Eklemek isterim "henüz" cezai işlemler uygulanmaya başlamadı.
    Kişisel olarak; Daha ağır bir cezai işlem uygulanacağı görüşünceyim

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.