seprom parayla satılsın!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KİNG_SONER_FB tarafından 7 Eylül 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 güne bir 9 bin ambar doluyor full gelişmiş bir skylap da. Adam bunula kasılsın mı savaşsın mı?

kasılsa 1 saat savaşsa 2 3 saat gidecek bir seprom miktarı 90 bin atış. bu konuda sürekli yazıldı parayla satın edin diye. Bu oyun para kazanma oyununa döndü zaten tp cek şp cek kapı yap

Madem öyle sepromuda parayla satın da alalım keyfimize göre savaşalım ?

örneğin 100 bin seprom 30-40 tl gibi. hem oyun kazansın hem de biz savaşalım doğru düzgün.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yazdıklarınıza katılıyorum, şu anki sistemle seprom miktarı pilotların ihtiyacın karşılayamıyor.

Seprom ile ilgili bir düzenlemeninin yapılacağı söylenmişti. En kısa sürede bu sorunun çözüme kavuşacağınızı umuyorum.

Ben yanlış anlamadıysam ironi yapıyorsunuz, ama eğer böyle bir fikriniz varsa bunu güncelleme ve fikir havuzunda konu açarak diğer pilotların takdirine sunabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Enazından yeni skylap geliştirmesi gelebilir ve seprom üretimi arttırılabilir, ben yeni görevlerden önce günde birkaç dakika oynuyordum ve sürekli seprom biriktiriyordum, çok biriktirdiğimi sandığım lazer beslemem 1 günde bitti ikinci güne birşey kalmadı.

4. Aynen ,oyun süresini artırmak için bir süre sadece giriş çıkış yapıyorum ve seprom biriktiriyorum.Lazer besleme kullanılma alanı olarak güncellenebilir. Zayıf rakip için sarı taş ,güçlü rakip için seprom seçeneği eknebilir ki seprom ziyan olmasın.Fikir havuzuna yazılan hangi fikir kabul gördüde bugünden sonra görsünki? Bizimki sadece temenniden ileri gitmiyor.Kendi kendimize fantazi kuruyoruz o kadar.Yönetim birimi oyunculara biraz kulak verse talepleri kale alsa bugün oyundan şikayetçi kişi sayısıda azalır oyunu bırakıp gidende.Fazla laf kalabalığı yaptım kusura bakmayın.

5. bunun çözümü çok basit 1e 10 atış değilde 1e 100 atış olursa sorun çözülür..

.Paradoks. ve ARDAUBERARDA bunu beğendi.
  6. kardeş abartmışsın resmen 30-40 tl ne ya 1500 2000 uriye transfer edilsin ve sınırsız olsun yanlış yerden girme durduk yere insanlar zaten magdur olmuş daha çok magdur olur böyle

7. Benim fikrim Günlük görevlerden 10 bin falan gelmesi. Günlük görevler çok ilgi çekmiyor. Örneğin; 100 kristallon kes. Ödül: 10 k seprom.

SilentsKiller ve Zuğaşibozo bunu beğendi.
  8. -gemi2012-

-gemi2012- User

skylab heptn kaldırılsın lazerlerden seprom beslemeler silinsin oyun eskisi gibi olsun skylab nedir iptal edin gitsin

Zuğaşibozo bunu beğendi.
  9. Son iki fikire bayıldım.

_*_supernatural_*_ bunu beğendi.
  10. HamHam

HamHam User

20 lvl yapın sepromu bitmez seprom . günde 3-4 saat oynayanlar buna şikayetci ama 2 3 saat oynuyosanız sep bitmez artar. ben günde 1 aat oynuyorum 2 günde 1 citadelle 8k gönderiyorum 600k sep var

11. tamam sorun oluyorda her gun oynmayim sizde :))) bende sorun oluyordu simdi eskisi giib oynamiyorum seprom yapip cikiyorum bazen 270 biin oluyor bazen 370 bin ama dedim eskisi gibi oynamiyorum oda cogaliyor

12. oyun para kazanma oyunu. arkadaşın biri pet yakıtı urili olsun diye hemen pet cıkar cıkmaz yakıtı uriyle yaptılar sürekli ona uri ödüyoruz mesela. yok gercekten parayla olsun da alalım paramızla bari eğlenceli bir oyun oynayalım. oyuna girmiyorum seprom birikmesi için. sarı taş bitme eşiğinde. oyunun tadı yok. Bu konu kaç defa acıldı bende sayamadım ama halen seprom hakkında bir gelişme yok

13. Mantık müthiş; oyunu oynamak istiyorsanız oyunu oynamayın! :D

ARDAUBERARDA bunu beğendi.
  14. :) +1

15. blulight

blulight User

soner sana paraylada seprom yok git bahçedeki yetişmiş domateslerini toopla (Nokta)

16. nokta kırmızı başlıklı cocuk seni kesmek için seproma ihtiyacım yok. seni kaç defa kestim sepromsuz saymadım bile. hoşsun ama boşsun. anca yazıyorsun savaşa gelince kaçıyorsun

17. Crypton

Crypton Guest

Merhabalar,

Aranızdaki ikili tartışmayı lütfen sonlandırınız. Forum kurallarını lütfen uymaya dikkat edelim.

İyi Forumlar...

18. modum seprom konusunu çözelim o gereksizi takmayın :D hemen deyin ihtiyac seprom parayla satalım ya da uridyum cekimlerinde verelim diye hemen işleme alır bigboint

.Paradoks. bunu beğendi.
  19. seprom vip üyelerine arkadaşın dediği gini 1e 10 değilde 1e 100 olarak eklensin sorun çözülür :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.