Destek Seprom-Promerium Güncelleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Hαяяу____POTTΣЯ tarafından 14 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Online değilken kalkan ve hız motoruna attığımız seprom ve promeriumun süresi geçmesin

1. Olumlu

100,0%
  2. Olumsuz

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. zenginleştirme>güncelleme>kalkan , hız motoru bunlara atılan seprom ve sarı taş lar oyunda yokken süreleri geçmesin güçlendirici gibi olsun ilgili bölüme taşırmısınız bulamadım kolay gelsin

2. Genellikle çıkmadan önce hız ve kalkana besleme göndermeyi unutan birisiyim bu yüzden oyum olumlu...

Hαяяу____POTTΣЯ bunu beğendi.
  3. modum şimdi bu benım anketime 1 haftada gelen cevaplar çoğu olumlu olursa bunu yapacaklarmı ?

4. kararsız kaldım oyun kolaylaşmaz mı?

5. Merhaba ,

Konuda kaç mesaj yazıldığı yada ankete kaç oy kullanıldığı gibi kriterler net ölçü değildir. Çok oy alıp gerçekleşmeyen konu varken az oy alarak gerçekleşen konu olabiliyor.

Ayrıca benzer konular açılmıştı daha önceden bölümde arama yaparsanız bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.