Öneri Seprom-Promerium Kullanımının Seçilmesi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve Master0735 tarafından 23 Mart 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Lazerlerde kullanacağımız beslemeyi biz seçebilelim.

1. Evet.

97,0%
  2. Hayır.

3,0%
  1. Master0735

Master0735 User

Seprom herkesin ortak problemi azlığı açısından. Önerim Lazerler için çifte besleme yapılması.
    Savaşırken sepromu seçeriz, kasılırken promeriumu. bir de ricam yorum yapıp güncel tutarsanız sevinirim. bu konuda kimsenin olumsuz düşüneceğini sanmıyorum bugdan yararlanıp bitmeyecek kadar seprom yapanlar dışında.

★κøπψα$ρøƦ★ ve иияγ bunu beğendi.
  2. FUAT066

FUAT066 User

bence buda gerekli bir değişiklik isteği, yaratık kesemiyoruz sempron bitecek diye

Master0735 bunu beğendi.
  3. RAMMFİRE

RAMMFİRE User

Çok güzel bir ayrıntı istemişsiniz, umarım olur. Bu fikirin ve konunun sahibi ben değilim ama lütfen ankete katılanlar mesaj da yazarsa güzel olur..

Master0735 bunu beğendi.
  4. Master0735

Master0735 User

güncel

5. BEN BU ANKETİ BANA DARKORBİT İN GÖNDERDİİĞİ ANKETTE EXTRA OLARAK YAZDIM AMA PEK İLGİLENMEDİLER YENİ GEMİ YENİ LF4 ÇIKARMAKLA MEŞGULLER:)

Master0735 bunu beğendi.
  6. Merhaba ,

Forumda mesaj yazarken tamamen büyük harf kullanarak yazmamaya dikkat ediniz.

İyi forumlar.

7. Böyle bir konu vardı diye hatırlıyorum tabiki oda hic bir şey soylenmeden ansızın bunun dışındakiler arşivine tasınmadıysa benim canım konum gibi :confused:

8. JUPlTER

JUPlTER Guest

Merhaba,

1 seneye yakın uzun süre güncellenmeyen konuları yeni yıla geçerken arşivleme olur.

O sebeple arşive kaldırılmış olabilir.Konuyu rapor ederseniz yeniden güncelleme ve fikir havuzuna taşırız.

İyi forumlar.

My_BeşiktAŞKıMM bunu beğendi.
  9. Master0735

Master0735 User

güncel

10. Kesinlikle gerekli, zaten seprom çok yavaş yükseliyor seprom bari seprom kasarken normal slot kesebilelim promerium ile

Master0735 bunu beğendi.
  11. Sampson

Sampson User

çok güzel bir konuya değişmişsin kesinlikle olmalı

Master0735 bunu beğendi.
  12. kesinlikle olmalı +1

13. Master0735

Master0735 User

güncel...

arkadaşlar yorum sistemiyle konular üstte kalıyor yorumlarınızı esirgemeyiniz

14. Bence harika bir yenilik olur. Seprom azalacak diye yaratık kesmediğimiz oluyor. Umarım gerçekleşir :)

15. bencede çok mantıklı bir güncelleme olur oyun açısından bende sepromu güncelliyorum 2 3 saat kasılıyorum bütün besleme boşa gidiyor promerıumuda boşa gitmesin diye sürekli hıza besliyorum hız olmuş bilmem kaç dakika ama biz konuları ne kadar buraya yazsakda ilgilenmiyorlar darkorbit ekibi kendi bildiğine gidiyor biz yinede tarafımızı belli edelim +1

16. Merhaba ,

+1/-1 ya da +/- gibi kısa mesaj yerine biraz da olsa düşüncelerinizi yazmanız iyi olacaktır.

Mesajınız silinmiştir.

İyi forumlar.

17. Master0735

Master0735 User

destek

18. takemyhard

takemyhard User

oyuna ilk başladığımda yanlış hatırlamıyorsam skylab diye bişey yoktu ,9 yıl falan önceydi....uriyi crdye- crdyide uriye çeviren birsistem vardı :) sonra oyunu uzunsüre bıraktım, 4 yıl önce bu yeni hesabı açtım, aylarca skylab'ı 20 lvl yapacam diye uğraştım... yeni başlayan biri için gerçekten çok zor bir iş :( şimdi bakıyorum 3-4 aylık oyuncular skylab'ı 20 lvl sepronları hiç bitmiyor... oyunun altyapısı müsaitmidir bilemem ama bence skylab komple kalksın...jenaratör beslemeleri için günlük destek falan üretilebilir mesela...lazerler içinde aynısı olabilir; günlük-10 saatlik-1 saatlik gibi...hatta bu destekleri ihaleye bile koymadan satılsın uriyle veya crdiyle(payment geliştirilebilir) satınalınabilen ekipman olduğundan oyuncular sepron bugu gibi şeyler kullanamaz ve oyuna adalet gelir biraz...

19. Skylabın kaldırılması için çalışmalar yapıyorlar zaten bildiğim kadarıyla. Cidden skylab mantıksız bir sistem yani uridiumun var ama lazer beslesen imkanı yok yetmiyor. Hele benim gibi kapıda kullanan biri için.

takemyhard bunu beğendi.
  20. Kesinlikle olmalı modum sizde +/- yazanların mesajını sileceginize konular hakkında görüş bildirip merkeze iletseniz çok daha iyi olur.

Master0735 bunu beğendi.

Sayfayı Paylaş