Seprom Rafinerisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve lahmacunella1 tarafından 9 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Seprom üretiminden her oyuncu mutlaka şikayetçidir. Saatlik maksimum 189 seprom yerine ne bileyim en az 300 filan olsa daha iyi olmaz mı? İnsan çok ihtiyaç duyuyor. Veya skylab seviyeleri artsın uzun süre gelişmesini bekleyenler (seprom rafinerisi bin yıl sürüyor :D) karşılığını alsın bence.

2. nonono20

nonono20 User

Onlarca konu açıldı fikir havuzuna ancak darkorbit bu konuda bir değişime gitmemekte kararcı.

3. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

nonono20 arkadaşımızın da dediği gibi Güncelleme ve Fikir Havuzu 'nda buna benzer bir çok konu bulabilir ve destek olabilirsiniz. Ayrıca artık Birleştir kısmına seprom gelmiş olması ile birlikte bu Skylab üretiminin arttırılması gibi bir çalışma olacağını pek sanmıyorum, yine de dediğimiz gibi yönlendirdiğimiz konulardan birine destek olabilirsiniz.

İyi forumlar.

4. Prejiva

Prejiva User

Atış gücünü %60, kalkan jeneratörü kapasitesini %40 artıran bir madenden bahsediyoruz. Bu kadar değerli bir şeye erişmek basit olmamalı. O yüzden şu anki üretim kapasitesini uygun buluyorum (seprom rafinerim 17 level) Asıl baş ağrıtan kısım birikmiş argeni dağıtırken seprom beklemek oluyor ama beklemeye değer :) İyi forumlar.

.Paradoks., 55hunter55 ve xxkubixx bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.