Öneri Seprom Rafinerisi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve ѕолєѓ• tarafından 26 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

SEPROM GÜNCELLEMESİ GELMELİMİ

1. EVET

2. HAYIR

Birden fazla oy kullanılabilir.
Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
  1. Bildiğiniz üzere oyuncular uzun zamandır seprom ile ilgili büyük sorun yaşamaktalar bu son gelen güncelleme ile ise seprom biriktirememeye basladık madem böyle bir güncelleme getirdiniz skylab ile ilgili bir güncelleme daha getirerek seprom depolama hızını arttırabilirsiniz

2. +1 katılıorm soner kardesime

BABA01, EkkO, FSO ve bir başka kişi bunu beğendi.
  3. Adam Haklı Sayın Support Adminim.

EkkO, FSO ve ѕолєѓ• bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz yeterli desteği aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek destek olmaktan mutluluk duyarız.

İyi forumlar.

FSO ve ѕолєѓ• bunu beğendi.
  5. bu 2 bl haritasındaki yaratıkları sepromsuz kesmek tamamen lazer israfı bir promethus alıcaz diye 500 bin x3 filan atmak durumunda kalıyoruz sepromsuz lütfen gelsin ya

FSO ve ѕолєѓ• bunu beğendi.
  6. Oriental

Oriental User

Adam haklı kardeşim sepromunu yapan yaptı kullanıyor ***olan bize oldu sep biriktiremicez gemilerde

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ocak 2019
  7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Lütfen üslubunuza dikkat ediniz. Mesajınız tarafımca düzenlenmiştir.

İyi forumlar.

8. kesinlikle katılıyorum adam haklı

9. bence en azından 5 milyona çekilmeli sınır 5 ay biriktirir kışın 2-3 ay oynarız en azından yazın okul çocukları haricinde oynayan yok malum(elbette vardır fakat ağırlık olarak 15yaşlarında oyuncularla doluyor)

10. Skyleb geliştirmesi gerekilen bir alan oldu oyunda +1

11. smoonrise

smoonrise User

Çok geç kalınmış ve yapılması elzem bir güncelleme merkezin bu konuda çalışma yapması oyuncuları daha oyun içinde tutmak için gerekli olan bir yenilik .Bu konuda oyuncu geri dönüşlerini dikkate alması lazım merkezin .

12. rifataslll

rifataslll User

hadi bütün bunları da geçtim Ar-Ge yaparken sürekli seprom istiyor ve bunları biriktirmek hayli zaman alıyor. Seprom rafinerisini geliştirmeye kalksam şu an 10. seviye olması için 92 saat istiyor yani inanılmaz 20 olması için bir ay mı bekleyeceğim acaba diye insanın aklına geliyor yani :D Kesinlikle güncelleme lazım şart bu hatta farz...

13. Kesinlikle katılıyorum 9000 seprom sınırı gerçekten çok az ve tamamen elit olmadığım için seprom olmayınca asla ve asla diğer elit oyuncular ile yenişemiyorum.

Sayfayı Paylaş