Öneri Seprom satışı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [_K€NS€İ_] tarafından 19 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

ücretli seprom üretimi olmalımı?

1. evet

oy sayısı 14
    51,9%
  2. hayır

oy sayısı 13
    48,1%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu seprom rafinesini genişletmediler gitti :/ bari şöyle bir seçenek sunulsun,seprom rafinesi boşaldıktan sonra belirli miktarda uridium kullanarak fuulleme imkanı olması iyi olurdu.anında 9000 bin sepromu üretmek için 10000 uridium olabilir, indirimsiz.

2. sen kimden yanasın 10 bin uridiumu ben hiç bir arada göremedim bir türlü evde çorba parası yok sen 10 bin uridumdan bahsediyorsun emekli adamız aldığımız maaş belli oyuna yatıracağım çekeceğim uri belli ve ben sinirli bir adamım çok seprom harcarım 10 bin uri yi aylara çarparsan benim maaş uçar gider musluk suyu ile çay içmeye devam ederim ha bir de sigaram var tekerlekli sandalyede olduğumuda hayal et istersen yazmayayım dedim ama seproma o fiyat fazla 1 ayda 300 400 bin uri gider seprom şişede durduğu gibi durmuyor ben hepsini içerim sonra benim maaş uçunca tekerlekli sandalye ile uçurumun kenarında biri beni itelesin diye beklerim çünkü kirayı ödeyemediğim için ev sahibi kapının önüne koymuştur uçurumun kenarında kanatlarım olmadığı için uçamamda sonra ben toprağa karışırım çiçek olurum arının bir tanesini beslerim gelir seni sokar böylece bu fikrin sahibinden intikamım alınmış olur :) Açmayın böyle konular ya bak gene gece gece sinirlendim şimdi sabaha kadar 10 bin uri diye sayıkla dur artık

sportlive24 bunu beğendi.
  3. tabiki oyunu oynayanlardan yanayım ama şu da bir gerçek bizim açımızdan oyun eğlence, ama üretici içinde bu bir ticaret ve karşılıksız bir ticaret söz konusu değil. konuyu açma bakış açım bu benim :) yoksa keşke seprom sınırsız ve bedava olsa o_O

._.pi®hanha._.[Ko®k] bunu beğendi.
  4. Maaliyeti aşırı derecede yüksek.

5. floppy43

floppy43 User

Uridium Karşılığında Yapılması daha mantıklı 10.000 uridium biriktirip depoyu tek seferde fullerim bu sayede daha hızlı işlem yapmış olurum ve oyuna katkı sağlar yanlışlıkla olumsuz dedik sağlık olsun :D

6. Merhabalar. Skylabın tamamı belli seviyeye erişen oyuncular için 5'er seviye daha yükseltilebilir. Böylece kıdemli oyuncuların ihtiyaçları karşılanmış olur. Fıkrinizi destekliyorum elinize sağlık
    Saygılarımla.

7. Böyle bir konu açmayı düşünüyodum tam üstüne bastım sanırsam :)

10 bin uridium gayet güzel bir fiyat.bugsuz bilmem nesiz 9 bin seprom sanmıyorum petimin lazerine yeteceğine :)

8. floppy43

floppy43 User

işte bu yüzden yeni fikirlerin hayata geçirilmesi gerekiyor

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.