Seprom seri şekilde nasıl üretirim yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve αğıякяuναzöя tarafından 2 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [​IMG]
    Arkadaşlar gördüğünüz gibi skylab böyle nasıl seri üretim yapcam 1.5 haftadır 3k seprom yapcam dıye harab oldum argelerı yapamadım yardımcı olana şimdiden teşekkürler

2. skylabını şu hale getir:

3. günde ne kadar olur seprom üretimi böyle yaparsam

4. 1128

5. ciddimisin hemen başlıyorum :D

6. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

İlk olarak solar modül seviyesini yükseltin resimde gördüğüm kadarıyla enerji probleminiz var

Keyifli Forumlar

7. TheMaster

TheMaster User

En seri bu şekilde seprom üretiliyor.
    Oda 24 Saatte 4.536 seprom eder.

8. f
    bu seviyeyi yapana kadar kaç ay geçer

9. SORRYAGA

SORRYAGA User

Ben 3 haftadır oynuyorum sklabın seviyesi bu.Sepromun seviyesini arttırıken 3 güne yakın süre istemişti daha bu levelde.İlerisini düşünemiyorum.Galiba bir ay sonra sepromu 20 yaparım :D

10. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Prometium, endrium ve terbium seviyelerini eşit şekilde geliştirirseniz sizin için daha rahat olacaktır.

Keyifli Forumlar

11. SORRYAGA

SORRYAGA User

Uyarı için teşekkür ederim modum.Yarın akşam söylediğiniz 3 birimin de seviyeleri 16 da eşitlenecek....

12. Merhaba ,

Temel Modül > 13. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 12. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 11. seviye
    Prometid - Duranium > 10. seviye
    Promerium - Xeno modül > 9. seviye
    Seprom > 8. seviye

Genel anlamda yukardaki seviyelere göre kendi skylabınızda bir denge yakalarsanız gerisi kolay olacaktır. Ayrıca hepsi 20 olana kadar hep 1 seviye kademeli geliştirin.

İyi forumlar.

54aziziyeli54 bunu beğendi.
  13. skayra1

skayra1 User

sempron uretimini durdur ve geminin hangarı ne kadarsa full olarak devamlı promerium gonder gemine. ordan gelen promerium ları sat ( credi bulmak için). o arada prometid, drunaium ve promerium ları arttır. unutma solar modülün daima digerleriyle aynı seviyede veya 1 üst seviyede tutmalısın( ilk aşamada zaten sepron u kapattıgımız için enerji ihtiyacı azalacak 1 seviye fazladan promerium basabilirsin" credi bulmak için çekecegin madeni desteklemiş olur"). ona gore gelistirmelerini yap. elinde Sepron gelişirme için maden ve paran oldugundada seprıonu bekletmeden yükseltirsin.. bu arada arta kalan madenlerlede depo yu arttır...

14. [​IMG]
    benim ne yapmam lazım promeirum prometium terbium üretmiyor

15. Merhaba ,

Sağ taraftaki Prometid , Duranium , Promerium rafinerisi , Xeno modülü ve Seprom rafinerisini kapatın. Bir kaç gün kapalı kalsın böylece toplayıcılar daha verimli çalışacaktır.

Ayrıca seviyeleri daha dengeli duruma getirmeniz gerekiyor.

Temel Modül > 14. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 13. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 12. seviye
    Prometid - Duranium > 11. seviye
    Promerium - Xeno modül > 10. seviye
    Seprom > 9. seviye

Yukarıdakine göre ayarlayıp kademeli olarak yükseltin.

İyi forumlar.

16. Bana göre şu şekilde olmalı
    Temel Modül > 20. seviye
    Solar ve Depo modülleri >20.seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 17. seviye
    Prometid - Duranium > 16. seviye
    Promerium - Xeno modül > 15. seviye
    Seprom > 14.seviye

17. xeno modülünü geliştirmelisin promerium tam kapasitede çalışmadığı için sepromda az geliyor haliyle :)

18. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Konunun kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.