seprom sıkıntısı/takas sistemi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KÖR_SÜNNETÇİ tarafından 1 Temmuz 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

fikriniz nedir?

1. evet harika hayata geçirilmeli.

oy sayısı 2
    100,0%
  2. hayır gereksiz (lütfen nedenini yazın)

oy sayısı 0
    0,0%
  3. geliştirilmeli(lütfn fikrinii yazın.)

oy sayısı 0
    0,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. beyler bildiğiniz üzere full gemiler için tek sıkıntıdır seprom sıkınıtsı.
    ben diyorum ki bu sorunu gidermek için şu gibi değişiklikler yapılsın!
    1)seprom rafinerisinin çalışma hızı artırılsın. (tam rakam yazmıyorum :ucu açık)
    2)montaj etkinliğinde takasa sepromda gelsin mesela 10 bin sepromluk takas seceneği olsun .
    3)takas sistemi gelsin .örn. 10 bin x-2 /1.000 seprom gibi baska her turlu eşyayı değiştirebilmeliyiz bnce örn. x-2 neye yarıyor full gemiler için kapıları bile x-4 l yapıyor herkes x-2 leri falan bu şekilde değerlendirmiş oluruz.

ayrıca bu takas mevzusunuda açmak istiyorum.

TAKAS SİSTEMİ
    Her türlü eşyayı (havoc-herkul-lf4-dişroit vs. eşyalar hriç bunlar değiştirilmesinki hesaplar soyulmasın.) belirli seçeneklerle seçilebilen diğer eşyalara dönüştürebilelim.
    örn. 10 bin x-2/bin seprom
    5 bin x-3 /bin seprom
    100 mil kredi /10 bin seprom

.............
    ......................

.................

bu örnekler çoğaltılabilir. ayrıca rakamlar değişebilir.

siz ne diyorsunuz?
    ankete katılın ve oylayıp daha çok kişiye ve de ilgililere ulaşmasını sağlayın.

saygılarımla...

2. biz diyoruzki bununla ilgili onlarca konu var açılmayada devam ediyor..yeni konu yerine açılan konulara destek verilse belkide iyi bir rakama ulaşılıp gerçekleşme ihtimali olurdu.. diyorum.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşımızında dediği gibi önceden açılmış konulara desteğinizi veriniz.Konunuzu kilitliyorum.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.