seprom sıkıntısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Kıta40 tarafından 21 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kıta40

Kıta40 User

yıllardır seprom sıkıntısı yaşamaktayız heleki bug kapandıktan sonra.. şuanda da var lakin adminlerimiz sadece tanıdıklarına verdikleri için tanıdığı olmayan bizler büyük sıkıntı çekmekteyiz. bu yüzden skylab seprom üretimi 189 olan saat başı üretim artık 1890 olması gerektiği düşüncesindeyim ve skylab deposunun 99.000 e çıkmasını mantıklı buluyorum. sarı taş üretim gücü sepromda olmalı yani. ne savaşlardan zevk alır olduk ne kasılmaktan. hergün birikiyor 3k-5k akşam savaşlarına bile yetmiyor ki ben 24 saat pc başında duran biriyim. özellikle isimlerini söyleyemediğimiz ama 7 düvelin yaptığı kutu toplayan gemileri kesmede çok lazer atıyorum. öyle bir hale geldiki artık sarı taş bile yetmiyor. lütfen ya seprom için tekrardan çıkardığınız bugu bizede anlatın ki bugun tr6 daki adminlere göre eski hali devam ediyor yada seprom üretimi artırılsın.

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

yok ya google a dusmus bile kapatirlar o acigida yakinda:D merkez kapatiyor oyuncular buluyor birsey ne zekka ama hakikatten ugrasmak cabalamak ister:) seprom arttirilmali buglar kapatilmali haklisiniz.anket koyarsaniz onay verebiliriz.

3. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Buna benzer konular açılmıştır.Onlara destek verebilirsiniz.

İyi forumlar

ÈrroR_™ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.