Öneri Seprom Sınırsız Olmalı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve |KoPuK.028| tarafından 8 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Olsun mu

1. Evet

73,3%
  2. Hayır

26,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eyuplu3

Eyuplu3 User

kapatıp açma güzel olur. Hatta cephanelerin bir kısmını turuncu taşla öbür kısmını seprom ile beslemek de güzel olabilir.

•MEKANSIZ•SİNAN• bunu beğendi.
  2. Seprom kasanların yanına kar olsun diyosun..

Aynen öyle kardeşim hemen belli ediyorlar kendilerini yazık ya

Tabiki herkez istedigi gibi oynar,sepromlu gezmek zorunda da değil haklısın ama konuyu yanlış anlamışşsın mesele hak hukuk meselesi örnek vererek açıklayım oyunda sen ile ben eşit olmak zorundayız (uri çekersin filan o degil) sen oyun acıgından yararlanıp milyar besleme yapıyorsun ben yararlanamıyorum cunku ceza alırım endişesiyle. şimdi ben enayi miyim sepromum bitmesin diye az sıkayım sepromsuz gezeyim oldu ya ne güzel ben sarı taşla gezeyim adam sepromlu bana kessin bende eyvallah mı diyeyim.Seprom sınırsız olursa herkez beslemeli olucak yani oyun dengelenmiş olucak o konuda sahsen seprom konusunda 5 aydır oyuna girmiyorum oyunu acıp seprom atıp kapatıyorum benim gib birçok kişi vardır online oyuncu sayısının artması içinde gerekli server birleşmeleri boşuna olmuyor..

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 2 Aralık 2018
  3. Depo sınırsız olsun diyorsan yine attığın kadarı elinde olacak değişen bir şey olmayacak. Yok bir kez besleyince hiç bitmesin diyorsan o halde sepromun ne özelliği kaldı? Yapılması gereken bug kullananların tespit edilip cezalandırılmasıdır. Yoksa bug kullanıp yüzbinlerce uridium kazananlar da var. O adamlar urilerle gemi dizerken ben enayi miyim uri kasmaya çalışıyorum o halde bigpoint de herkese 500.000 uri atsın o halde. Ayrıca millete bugcu falan demişsin ama bugcular buna neden karşı çıksın ki zaten bugu kullanan adam seprom bitmesin diye kullanıyor. O adam bugla 100 milyon seprom yaptı diye normal oyuncu sepromsuz kalmıyor ki.

4. LARK1988

LARK1988 User

haydi buda olsun alayınıza +1

•MEKANSIZ•SİNAN• bunu beğendi.
  5. Arkadaş, Çok güzel söylüyorsun bugcu lar varsa seprom neden öyle olsun gayet mantıklıda ceza nerede? Ceza olmadığı için bu şekilde duşunuyor birçok oyuncu bide tasarruf ayağını geç çok belli ediyorsun kendini ;)

Depo 20 bin olsa seprom kasan kişi haftadan hafta giriş yapması yeterli olsa 200.000 atış yeterli birikim için bence

Kopuk arkadas seprom diye diye getirttin bi özellik :) inşa edilicek 5 aralıkta bakalım ne istiyo

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Aralık 2018
  6. Seprom oyunda devamlı kullanılsın diye verilen bir maden değil açtığınız konu RSB sınırsız olsun demek gibi eğer seprom sınırsız kullanılsın diye yapılacak bir şey olsa direkt lazerlere %60 buff eklenir kalkanlara %40 buff eklenirdi sepromsa asla öğrenmeyeceğimiz bir şey olurdu

Manitu ve .Paradoks. bunu beğendi.
  7. -fatih-12-

-fatih-12- User

seprom olursa oyunun sonu olurdu :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.