seprom skylaba gelmiyor

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 1feder tarafından 22 Temmuz 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 1feder

1feder User

kuasar adlı modaratör benim daha önce açmış olduğum ve istekte bulunduğum konu üzerine gerekli cevaplar verildi diyerek kitlemesi yönünde şikayetim vardır. ben argelere seprom yetiştiremediğim için sizden kapılara bonus seprom koyulmasını istedim ve baktığımda bu gece vardı çok sevindim ve 140 bin uridyumu ve 500gg i gözümü kırpmadan(vipveindirimli) bastım ve kappa yı yaptım ancak yaptıktan sonra öğrendimki orda verilen 10bin seprom skylaba değil gemiye gonderilmesidir ve bu benim emeğimi ve planlarımı mahvetmiştir. Sizden ricam kappa kapısını kaldırıp uridyumları geri vermeniz veya 10 bin seprom skylaba aktarmanız. Ben açtığım o konuda kendimi ve hedefimi açıkça belirtmişimdir(bonus seprom koyun argelere yetişemiyoruz diye) ancak modaratör beni uyarmamıştır bu sepromların gemiye gideceği konusunda mağdurum. Yardımlarınızı bekliyorum

sizlerden yardım istiyorum lütfen. oyundan soğutmayın

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Temmuz 2019
  2. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Öncelikle forumda alt alta mesaj yazmamaya özen gösteriniz.
    Kapılara gelen ekstra ödüller tamamen sistem tarafından belirlenmektedir. Sizin isteğiniz sonrası eklenmiş bir ödül değil sadece denk gelmiştir. Buradan etkinlik boyunca verilebilecek ödüllere ulaşabilirsiniz.
    Uridium harcamanız sizin elinizde olan bir durumdur. Geri verilmesi gibi bir işlem maalesef söz konusu değildir. Biraz daha dikkatli olmakta fayda var.:)

İyi forumlar.

3. 1feder

1feder User

tamam denk gelmiş doğrudur ama orda modaratör beni uyarmıyor daha oyuna yeni başladım o uriyi biriktirene kadar çok emek harcadım benim plan ve hedeflerim var hercules veya lf4 benim işime yaramaz benim daha farklı hedeflerim var (havoc arge zeus apis) sizden ricam tam 135 bin uri harcadım 500 de gg enerjisi sadece uridum ları verin kapıyı alın oyun zaten oynanmaz bir halde birde onca emeğim boşa çıkmasın.

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasaktır. Bu sebeple linkinizi kaldırmak zorundayım.
    Durumunuzu anlıyorum fakat yapabileceğimiz bir şey maalesef yoktur. 10.000 Seprom'un skylab'a gelme olasılığı olmadığı için moderatör arkadaşımız sizin bunu bildiğinizi varsaymış olabilir. Çünkü önceki konuda bunu sormamışsınız bile, acemiliğinize denk gelmiş diyelim.
    Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.