Seprom Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurdumduymaz tarafından 17 Nisan 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. biliyorsunuzki oyunda milyarlarca seprom bugu yapan insanlar var adamda 200 milyar seprom var bizde skylabtan 9 bin cekiyoruz 2 gunde bir saritasla sepromlu adamlarla nasil bas edelim lutfen su seprom olayina artik bir cozum bulun sirf seprom yok diye oyuna 1 hafta girmiyorum seprom yukleyio oyle giriyorum 1 gecede bitiyor lutfen moderatorlerimizin bu konuyu dikkate almasini ve gerekli mercilerere ulastirmalarini rica ediyorum tesekkurler.....

2. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

200 milyar gibi abartı bir seprom olduğunu bildiğiniz biri var ise support'a bildirebilirsiniz. Bu konudaki çözüm fikirlerini raporluyoruz. Sunucu birleştirmesi şu anda ön planda bu yüzden oyun içi değişiklikler biraz arka planda kaldı ne kadar çabuk biterse hepimiz için çok daha iyi olacak. Tek yapmamız gereken sabırla beklemek.

İyi forumlar...

3. oncelikle cevapladiginiz icin tesekkur ederim evet suan tek yaomamiz gereken sikayet edip sabirla beklemek insallah bu sorunlar cozume kavuşacak ve oyun daha iyi bir hale gelecek inaniyorum tek temennimjz sunucu birlessinki seprom olayi cozulsun .tesekkurler..konu acik kalsin diger arkadaslarimin yorumlarınıda bekliyorum

4. Hedef 2023, 2023 e kadar sunucular birleşmiş olup bug kullanan oyuncuların inine girilecek :)

5. :))) artik sinirlerim bozuluyor gercekten insanlarda seprom bitmiyor bizde 1 ay girmiyoruzki seprom besleyelim diye saka gibi seprom yetmiyor sari tasta yetmiyor rutbe kasamiyoruz oyundan bir gram zevk alinmiyor kesecegimiz adami seprom yok diye kesemiyoruz ben gercekten boyle kendi kendini bitiren bir oyun sirket görmedim cok oyuncu kaybettiler hala kaybetmeye devam ediyorlar kendileri bilir .

6. HackTroj

HackTroj User

ARTIK ŞU SEPROMU 15 İL 20 BİN OLSUN Kaç Senedir Aynı 9 bin

7. o bile az

8. Mr.User

Mr.User User

Sepron bugu veya haksiz şekilde elde edilen miktarın önüne geçmenin en etkili yolunu yazıyorum.

Okuyup katılmayacak kişi sadece sepronu tavan yapmışlardır:)

Yeni bir Materyal cıkaracaklar ve seprona göre %20 veya 25 daha fazla vuracak :)

İsterlerse sepronlarını silmezler isterseler silerler:)

9. sonuna kadar katiliyorum saniirjm tr3 de oynuyorsun eger o sensen pazar gunu hades dönmüştük nickim head -hunter-online

konu kilit

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 19 Nisan 2018
  10. -Paradise-

-Paradise- Guest

Merhaba,

Mesajlarınız birleştirildi.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar...

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.