Seprom Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ___Prof_Nash tarafından 18 Şubat 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce seprom depo miktarı arttırılmalı mı?

1. Evet, 15000 üstü olmalı

92,9%
  2. Hayır, gayet ideal

7,1%
  1. Merhabalar sayın forum adminleri ve oyun arkadaşlarım.Bildiğiniz üzere oyun birçok güncellemeden ve yenilik sürecinden geçti haliyle lazerler çoğaldı sistem değişti ama hala seprom aynı miktarda kaldı , önerim sepromun skylapta 9.000 Yerine 15.000 falan olması. Sebebi ise zamanında milyarlarca besleme yapan adamlarla eşit tutulmak adaletsizce ve sepromun birçok alanda kullanılması

2. -İDALI-

-İDALI- User

Emin ol 15 bin de yetmeyecek 150 bin de yetmeyecek. Depo miktarındansa makul bir şekilde seviye ilerlemesi açılsın üretim hızları ve depo miktarı artsın. Bununla ilgili bir arge de eklenebilir.

3. Deponun artması emin ol bir şeyi değiştirmeyecek. Önemli olan üretimdeki yavaşlık, ben de bu sıkıntı ile ilgili konu açmıştım. Argeye, beslemeye, teknolojiye hiçbir şekilde yetmiyor seprom. Umarım adminler bu konuyu gerekli yerlere iletir.

4. Agır_TR

Agır_TR User

aynen öyle yetmiyor proda bitti sempromda napcam ben şimdi :DD

5. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Dilerseniz Güncelleme ve Fikir Havuzu'nda bulunan,

Gibi konuları takip edip destekleyebilirsiniz :) Daha çok konuya Güncelleme ve Fikir Havuzu İndex konusunu incelerek erişebilirsiniz. Sormak istediğiniz başka bir şey yoksa eğer, talep etmeniz durumunda konunuzu kilitleyebilirim.

İyi forumlar dilerim.

Themis. bunu beğendi.