seprom üretemiyorum Yardım edin lütfen

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve º°KtG☆●★ tarafından 15 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. solar modül prometiüm .. hepsi 4 seprom 2 :/ yetenek ağacındaki gemi gövdesi 1 i 2/2 yapmak istiyorum 1/2 şuan ama darbe puanım 5000 artmadı 1/2 de 5000 2/2 de 10000 olması gerekmiyo mu ? belki seprom üretmedği içindir ..1 tane seprom bile üretemedim yeniyim anlamıyorum yardım edin lütfen

2. xenomit ve prometimu seprom seviyesinden yüksek tut.enerji seviyesine de bak.

3. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Skylabınızın resmini atma imkanınız varsa,daha iyi yardımcı olabiliriz.

Resimlerinize mesaj eklemek için buradan yardım alabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

4. İlk 3 sütundaki argelerde seprom gerekmez. Şuan hangi gemidesin ve darbe puanın kaç? (Goliath normalde 256bin gemi gövdesi 1/2 ile 261bin olmalı)

Seprom üretmeme konusunda ekran görüntüsü şart.

5. Merhaba ,

Eğer ekran görüntüsü alıp konuya eklemeyi bilmiyorsanız görevli arkadaşımızın verdiği konudan yararlanarak ekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. bilgilendirme için teşekür ederim . 256 bin derken bildiğimiz 256.000 atış mı yapıyor. yani kimsede o kadar yüksek bir atış görmedim suporta başvurduğumda şöyle söylemişlerdi : Gemi Gövdesi 1 ve 2 argelerini tamamladıysanız geminizin darbe puanı toplamda 50 bin dp artar bu rakam sabittir yani gemi türün ne olursa olsun aslından +50 dp daha yukarıda olacak arge sayesinde ,üyeler bazen arge açıklamasındaki artış söylemini yanlış algılıyor ve yanlış hesaplayabiliyor . yani 50000 artar derken şuanki vuruşum 3 bin olsa 53 binmi oluyor. yoksa burdan kasıt farklı mı .

7. Merhaba ,

Goliath gemisinin standart darbe puanı 256.000 'dir. Gemi Gövdesi yeteneklerini tamamladığınızda 50.000 eklenir ve böylece 306.000 darbe puanına ulaşır.

Vengeance gemisinin 180.000 'dir. Gemi Gövdesi yeteneklerini tamamladığınızda 50.000 eklenir ve böylece 230.000 darbe puanına ulaşır.

İyi forumlar.

8. :) tamam çok sağolun konuyu kilitliyebilirsiniz.

9. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz imkanlar dahilinde sizlere yardımcı olmaktır.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.