seprom üretimi ve besleme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kartal2670 tarafından 10 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kartal2670

kartal2670 User

Merhaba arkadaşlar

Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilmiyorum eski forumda baya aramıştım ama bulamadım ,

Benim sıkıntım SEPROM üretimiyle ilgili ;Lazer ve roket beslemelerimi sepromla yapmaya çalışıyorum ama Skylab da üretilen seprom yetersiz kalıyor , ben çok fazla vakit ayırıp online olamadığım halde günlük yaklaşık 200 - 300 bin lazer atışım oluyor mutlaka uzun süre online olan arkadaşların lazer atışları daha fazladır , buna karşılık skylab dan bir günde çekebileceğimiz seprom sayısı sadece 9079 ve bu sayı sadece 90790 lazer atışını besliyor diğer taraftan skylab bu sayıyıda bir günde üretemiyor . Şimdi bana sende Promerium kullan diyeceksiniz belki ama daha iyisi varken ve skylab da üretiliyorken biraz geliştirerek neden daha iyisini ve daha etkilisini kullanamayalım diye düşünerek aynı konuyla ilgili iki önerim olacak

1-) Ya skylab da günlük seprom üretimi daha kısa sürede ve şu ankine göre iki üç kat arttırılsın
    2-) Yada üretim aynı sayıda ve yavaş kalacaksa sepromun besleme sayısı arttırılsın ve şu ankinin 3 - 5 katına çıkarılsın ve besleme sorunu çözülmüş olsun.

teşekkürler iyi oyunlar....

2. bence bu ayar iyi. niçin dersen;

1- Millet deli gibi seprom yapamıyor, full bile olsak kasılmamızı engelleyebiliyorlar, 5 katına çıksa, 90000 * 5 = 450.000 olur ki bu da çılgın bir rakam. tabii bizim de işimize gelmez değil ancak diğer oyuncuları da düşünmek durumundayız.

2- Bildiğin gibi botlar kapatıldı, argeler sıfırlandı, kimi hesaplar köklü bann aldı. Bu adamlarda uri bol kardeşim, seprom üretimi hızlanırsa 1 günde argeyi geri tamamlayabilecek kapasiteleri var ( hepsi için demiyorum ) oyunun dengeleri çok oynar bence iyi bu ayar sabırlı olmak gerek seprom yapacaksan 1-2 hafta palladyum topla yaratıklara en fazla 30 bin filan sepromun gider 1-2 haftaya çok rahat 500 bin yaparsın.

Dipnot : Büyük bir klana gir seprom gemileri vardır illaki :D

3. kartal2670

kartal2670 User

sepromla paladyum toplamanın nasıl bir bağlantısı var anlamadım , ben paladyumla falan uğraşmam kapı açacaksam uri çekerim o yüzden paladyum ile sepromun bir bağlantısı varmı gerçekten bilmiyorum anlatırsan sevinirim
    şimdiden teşekkürler ......

4. ben vereyim onun cevabını palladium da 15 palla 1 enerji yapar sen sadece palla toplayıp sana sıkana ve yaratıklara sıkarsan 30k sepromun gider(belki birazdaha fazla) sürekli besleyeceğin içinde birikir bu arada şuanki sistem bencede çok iyi seprom kasılma hammaddesi değil baskın hammaddesi kasılcaksan promerium var bu arada promeriumu arttırabilirler hızını.

5. kartal2670

kartal2670 User

yanlış anlamadıysam diyorsunuz ki pala toplarken daha az lazer atışı yaparsın bu arada da seprom birikir , iyide bende o yüzden böyle bir fikir sunmuştum zaten ,yanlış anlamayın ama bu dediğinizi yapmak yani pala toplarken seprom biriktirmekle , oyuna girmeden seprom biriktirmek benim gibi düşünen ( palaya gerek duymayan veya fırsat bulup toplayamayan) oyuncular için aynı kapıya çıkıyor , yani pala toplamakla uğraşacağıma oyuna girmeden biriktiririm daha iyi olur gibi bir durum çıkıyor ortaya ( tabi ki bu benim fikrim) ve bende buna çözüm olsun diye öneride bulunmuştum...
    sadece bir fikirdi çokta önemli değil herkese iyi oyunlar......

6. istersen kutu da toplayabilirsin seprom harcamadan kasılma yöntemleri bol ;)

7. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bencede seprom skylapta birazcikta olsa artirilmali ve sizin düsuncenizi begendim bende aktif bir oyuncu olarak zar zor beslemeyi yetistiriyorum arttirilmani dusuncesine kariliyorum ...
    Iyi forumlar

kartal2670 bunu beğendi.
  8. sempromun deposuda arttırılmalı yanı 20 lw yetmıyo belki skylab 50 lw olabılır tabi bu çılgınca bir fıkır :) ama semprom deposu artmalı bence ama tabikide 100.000 kadar değilde 40k bile yetr

9. çok doğru anlamışsınız ama ben seprom la kasılmaya karşıyım.

10. Lord*

Lord* User

Seprom deposunun kapasitesinin artırılması sorunu çözmez.
    Bence Günlük seprom üretimi daha kısa sürede olması gerek.

11. kartal2670

kartal2670 User

Değerli yorumlarınız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar , Nefes Modum size de ayrıca teşekkür ediyorum ama bizim dışımızda diğer arkadaşlar konuya farklı bakıyorlar galiba o yüzden konuyu kilitlemeniz uygundur sanırım teşekkürler ...
    Herkese iyi oyunlar iyi forumlar.....

12. KARANLIK

KARANLIK User

Bende geliştirilmesi taraftarıyım.Yetmediği için promerium ile beslemek zorunda kalıyorum buda seproms göre daha az bir vuruş gücü demek.

13. KARANLIK modum seprom gemileri sağolsun öyle bi sıkıntı yok :D

14. kaansakal

kaansakal User

Adam haklı.İşi bilicen işe gitmicen :)

●BMW●M●POWER● bunu beğendi.
  15. KARANLIK

KARANLIK User

Yararlı bir olaymı bilemem ancak oyun kurallarını çiğnemeyiniz. :)

16. karanlık modum GİŞ kurallarında seprom gemisi yasak geçmiyor. pushing yasak deniyor biz de pushing yapmıyoruz. veri koruma politikası deseniz gram alakası yok :D kaansakal arkadaşımızın dediği gibi, işi bilicen işe gitmeyecen :D

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.