Seprom Üretimi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve GB2[ASTERIX] tarafından 19 Nisan 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seprom Üretim Miktari Artırılsın

1. Evet

oy sayısı 53
    98,1%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    1,9%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SİSTEM

SİSTEM User

Seprom gerçekten ciddi sıkıntı kapasite arttırımı yapılabilir fakat syklap ta bir günceleme olması şart gerçi neler değişti belkide skylaptada yakında bir değişik hammadde çıkabilir yada farklı bir güncellme getirilebilir bekleyelim bakalım bakınız bir olması için bir varsayımdır yazdıklarım ama fikre olumluyum +1

2. kapasite arttırımı yapacaklarına hiç ihtimal vermem, öyle olsa bir çok oyuncu haftada bi kez girer sepromu besler çıkar, oyuna dönene kadar bu şekilde seprom kasıp oyuna döndüğünde ortalığı pert eder. böyle bir örnek vermemin sebebi üretim hızı artmazsa, 1 milyon seprom kapasitesi bile olsa seprom hep 3-5binde sürünecek. benim fikrim, aktif oyuncuları ele alacak şekilde üretim hızı örneğin 189 değilde 300-400 olsun ama kapasite düşsün 5 bin civarına. hem bu sayede darkorbitinde işine gelir oyuncular günlük değil 2-3 saatte bi girme ihtiyacı duyacaktır. hem de aktif olmayan oyuncular yeni sistemden çok fazla kâr edemeyeceği için darkorbitte aman aman zarar etmeyecektir.

zaten buglar yüzünden oyuncuların büyük çoğunluğunda milyon milyon seprom var, olan bize oldu şu anda

3. anakin5555

anakin5555 User

4. floppy43

floppy43 User

Seprom üretimi artırılmalı oyum olumlu +1

5. uzayl80

uzayl80 User

-1 üretim artırmak istiyorsanız kademeleri + depoyu yüksek tutun

6. WolfWar

WolfWar User

Kesinlikle arttırılmalı yapan zaten yeterince yaptı bari yapamayanlar yapsın +1

anakin5555 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.