SEPROM ÜRETİMİ...

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PRiZMa•38 tarafından 10 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar benim ufak bir sorunum var ...Bendeki var olan seprom acaba yanlış istikametemi gidiyor bilmiyorum...[​IMG]

durum bu şekilde ..Sepromu gemiye atmak istiyorum fakat beceremedim.arge için deniyorum .nasıl olması lazım?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Skylab ' ınızda Seprom bulunmuyor.

Seprom yazan kısıma dikkat ederseniz 0 yazıyor.

Öte yandan Seprom rafinerisini geliştirme işlemini başlatmışsınız.

Rafineriler geliştirildiği süre içerisinde üretim yapamaz.

Seprom rafinerinizin yeniden Seprom üretebilmesi için Seprom rafinerisinin seviye geliştirmesi tamamlanmalıdır.

Keyifli Forumlar

3. Tamam sizi anlıyorum fakat var olanı gönder dediğimde, var olan seprom ters yöne gidiyor gemiye atamıyorum.o yüzden sıfıra indi. gemiyi işaretleyemiyorum.az önce 74 seprom vardı daha önce daha fazlaydı denedimgimde.aynı şey oldu.

4. Merhaba ,

Normalde gemiye yolluyorsunuz ama gelmiyor mu ? Ayrıca arge için seprom gemide değil skylab'ta olması yeterlidir.

İyi forumlar.

5. Tamam ; seprom rafinerisi genişletme işlemim az kaldı bitsin tekrar deneyeceğim.Teşekürler.

Mesele burda yani demek istediğim bu, Sevkiyat emri verdiğimde tek taraflı gönderiyor, sağ yada sol çalışmıyor. o yüzden seprom sıfıra iniyor. Daha sonra tekrar resimlerle dönerim iyi forumlar.

6. Merhaba ,

Tamam zaten şu anda standart olarak sadece skylab'tan > gemi'ye sevkiyat yapılabiliyor. Sizin yolladıklarınız gemiye gitmiştir ve onları lazer yada roket atışlarına besleme yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

7. Tamam teşekür ederim .iyi forumlar kolay gelsin .

8. Merhaba ,

Rica ederim görevimiz. Teşekkürler size de kolay gelsin.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.