seprom ve skylab hakkında(damage arttırmada yardım)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve fbrecep123 tarafından 8 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. fbrecep123

fbrecep123 User

26lf3 3iris 3bo2 3elit hız var pet yok en yakın zamanda alıcağım.x1 ile beslemesiz 3.9-4k atıyorum nasıl arttırabilirim ve seprom beslemeyle vb beslemelerle ne kadar vurabilirim skylabım full 10lvl

2. Heterodox

Heterodox User

irisleri ve irislerdeki lf3 sayılarını arttırarak, hasar desteklerinden alarak (iki çeşidinden de alırsan yüzde 20 ekstra hasar verirsin) seprom ile yaklaşık 6.5k civarı vurursun argelerin durumu ne ? kalın sıkarsan bayağı etkisi olur. bu durumlarda acele etmemelisin hemen artmaz hasarın. bu arada çok büyük b02 eksikliğin var credilerle önce onu tamamlamanı öneririm

3. fbrecep123

fbrecep123 User

8argeyim full lf3 um 3irisim var hepsine göre tqm yerleştirilmiş irisleri 6lvl yapıcam hangardaki goliyi alıp tallinlere gidicem bo2 kolay benim için haftasonu cuma cumartesi pazar 60-70 mil credi kasarım bo2 fulluyecem ilk sonra irisleri fullerim.

4. Merhaba ,

Düz hesap 4k vurduğunuzu düşünürsek seprom ile beslerseniz %60 artacak ve 6-7k civarı vuruşunuz olacaktır. Vuruş arttıran uçuş düzeni ve vuruş destekleri ile hasar epey yükselecektir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.