Seprom yetersizligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YOLÖREN-AĞASI.16 tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. seprom yetersizliği yüzünden oyuna 2,,3 gün besleme yapıp bir gün anca oynuyorum
    > skylab rafinerisi sepron üretimi çok yavaş ve miktarı az miktarı 20.000 ve günlük üretimide 20.000 yapılırsa seviniriz oyuna büyük bir coşku heves getirirsiniz

N£~MUTLU~TÛRKÜM bunu beğendi.
  2. gecen yine beslemeyi bekliyorum bir baktım yeni yıla girmişim. mantıklı bence.

YOLÖREN-AĞASI.16 bunu beğendi.
  3. _*ANKA*_

_*ANKA*_ User

arkadaşa katılıyorum beslemem yoksa sepron bekliyorum skylab üretecek lazerleri beslicemde oyuna girecez 3 gün FARKLI oyunlar oynuyorum nerdeyse darkorbitten vazgeçicem sepron bekleme işi çok sıkıntılı

4. bu problemden baya kisinin cani yanmis bu konuda darkorbit yetkililerinin de bize yardimci olacagini dusunuyorum

N£~MUTLU~TÛRKÜM bunu beğendi.
  5. arkadaşa katılıyorum beslemem yoksa sepron bekliyorum skylab üretecek lazerleri beslicemde oyuna girecez 3 gün FARKLI oyunlar oynuyorum nerdeyse darkorbitten vazgeçicem sepron bekleme işi çok sıkıntılı bence seprom çabuk üretilmeli

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Güncelleme ve Fikir havuzuna , Anket de ekleyerek bu fikrinizi belirten bir konu açabilirsiniz.

Eğer yeteri kadar destek görürse , Konunuzu ( Fikrinizi ) merkeze iletiriz.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.