Öneri Seprom yetersizligi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YOLÖREN-AĞASI.16 tarafından 17 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

seprom rafinerisi kapasitesi ve gunluk seprom orani artirirsin mi

1. evet

93,3%
  2. hayir

6,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. selam arkadaşlar ben 8 yıllık oyuncuyum bu oyunda birçok gelişme yapılıyor
    mümkünse oyunda bir düzenleme istiyorum
    seprom yetersizliği yüzünden oyuna 2,,3 gün besleme yapıp bir gün anca oynuyorum
    > skylab rafinerisi sepron üretimi çok yavaş ve miktarı az miktarı 20.000 ve günlük üretimide 20.000 yapılırsa seviniriz oyuna büyük bir coşku heves getirirsiniz

Mızrak_12 bunu beğendi.
  2. StorMHawsK

StorMHawsK User

Güzel bir konu ama üstünde çalışılmalı diye düşünüyorum.

3. Mızrak_12

Mızrak_12 User

Mantıklı. Benden +1

4. mantıklı katılıyorum

5. Kesinlikle arttırılması gerek yoksa bırakacağım galiba darkorbit i

6. Bir konuda kendi kendini destekliyormussun gibime geldi. Mumkunse bir admin el atabilirse sevinirim.

Konuya gelecek olursak saatte 200 e yakin seprom uretiliyor eger rafineriyi 20 ye yukseltirsek. Bir gunde 4800 seprom uretiliyor her saatte 200 uretiliyor diye alirsak. Ve bence gunde 5k ya yakin seprom yeterlidir.

Konunun gelistirilmesini oneririm ama ben yine de olumsuz bakiyorum

7. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhabalar,

Merak etmeyin gerekli kontrolleri yapıyoruz.

İyi Forumlar

8. Tamam tesekkurler kusuruma bakmayin

9. Süper düşünmüşsün

10. kesinlikle

11. Merhaba ,

Konulara +/- yada +1/-1 gibi şeyler yazmak yerine bir kaç cümle ile düşüncenizi paylaşmanız daha yararlı olacaktır.

Mesajınız silinmiştir.

İyi forumlar.

12. ÇORBACI

ÇORBACI User

Kesinlikle karşıyım bugün sen günde 20.000 seprom olsun dersin olursa ileride bu seferde günlük 50.000 seprom olsun diye konu açarlar eskiden seprommu vardı

13. __VERYON

__VERYON User

seprom ambarının genışletilmesı gerekdıgını dusunenlerdenım.

14. Seprom bugu yeni kapandı hemen konu açılmış :D Bi seprom bugu kapanıyor bir diğeri çıkıyor 2. si kapandı Yeni bir tane var şuanda

15. _DODGE_

_DODGE_ User

Konuya gelirsek ben sepromu baskın kadar kasılmadada kullanıyorum 1 saat geçmeden 50 k seprom bitiyor..

Artarsa iyi olur

Promeryum vardı promeryum az vuruyor diye seprom çıkarıldı :)

16. Selahattin

Selahattin User

eskiden seprom vardı evet. ve hız jeneratörlerini seprom la beslediğimizde Vega ya Yetişiyorduk.
    Seprom Arttırma Konusuna Katılıyorum. Örneğin Bir Yaratık Keserken Sepromsuz 1000 Mermi Harcarsın Sepromla 800 harcarsın Olumsuz Yanıt Veren Arkadaşların Cephanesi Bol Sanırım...

17. Mr.User

Mr.User User

Zamanında PET yakıt deposunda sınır yokken darkorbit baktı ki işin içinden cıkılmıyor depoyu 50.000 seviyesinie indirdi ve mılyonlarca yakıtı olanları sildi o rakamlarını...

şimdide aynı şekilde Sepronları milyonlarca olan ve 7/24 cubı falkon GG lerden cıkmamalarına ragmen bitmemekde.

2 şeyin acılen yapılması gerek.

1- milyonlarca olan sepron beslemeli lazer roket kalkanların tıpkı pet yakıtında yapılan işlemde gibi 1-2 m gibi bir rakama indirilmesi.
    2- sepron beslemesinin bir sınırı olması. mesela gemideki toplam lazer ve roket sayisi kadar veya belli bir oranı kadar yuklenebilmesi.
    böylece buglarla yapılan beslemelerinde bir nebze önune gecilebilir...
    3- oyuncuların neden bu yola basvurduklarının artık anlaşılması darkorbit tarafından. sepron yetmıyor. buna bir çözüm bulunması gerek. mesela uri ile aktarılan sepronun
    a- skylabda mıktarının duşmemesi.
    b- belli bir ordanda azalması. mesela 9000 mıktardaki uri ile yapılan transferin %20 oranında kayıp oluşması. boylece gemıye 9000 sepron gıder skylabda 7200 kalır.
    c- sepron üretim hızı arttırılmalı.

bu duşuncelerim içersinde olmazsa olmazı ama 1 numara olan. acılen haksız sekilde milyonalrca beslemesi olanalra yaptırım uygulanmalı. darkorbit bıze guvenın dıyıp duruyorsunuz ama içraat pek göremiyorum...

iyi gunler.

18. Merhaba ,

Bizlerin yapabileceği tek şey gerekli yere iletmektir ve zaten iletiyoruz. Fakat oyuna bir müdahale yada bir değişiklik yapamıyoruz. Sanki bazı şeyleri bizim elimizdeymiş ve bizler yapmıyormuşuz gibi düşünmeyin.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.