seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SABIRLI tarafından 10 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. SABIRLI

SABIRLI User

s.a seprom nasıl elde ediliyor

2. Merhaba ,

Skylab geliştirmesi yapmanız lazım. Her seviye'de depolama ve üretim miktarları artar.

Skylab Hakkında Bilgi

İlgili konuyu inceleyebilirsiniz.

Bir de bazı galaksi kapılarındaki ( Zeta ve Kappa ) npc'lerden düşüyor. Ayrıca imha edilen oyuncuların ambarında varsa onun çöpünü alırsanız bir miktar gelir.

İyi forumlar.

3. mrb kolay gelsin ya neden sepromum gelişmiyor lütfen yardımcı olurmsunuz şimdiden tşkler saolun iyi calışmalar[​IMG]

4. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Seprom rafinerisi yazısına tıkla sol alt köşede bilgisayarların açma kapama tuşu gibi bir buton olucak orası kırmızıysa rafineri kapalı demektir. Basarsan açılır.

5. yok acık zaten o belirttim diye gözükmüyor ben diyorumki acaba lwlimi düşük diye geliştirmiyor öyle birşey olabilirmi

6. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Hımm bilemedim valla :/ Supporta yazsan iyi olur.

7. hım peki saolun peki bir sorum daha var bende uri oldukca iris geliştiriyorum onu yapim yoksa başka şeylere uri yatirim bir fikriniz varmı

8. KralTr

KralTr User

Gemi ozelliklerin nasil

9. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

Geminin özelliklerini bilmediğim için yorum yapamayacağım ama sana iris geliştirme hakkında taktik vereyim; Sakın 1. irisi 16 level sonra 2. irisi 16 level şekline geliştirme. Önce bütün irisleri 2 level sonra hepsini 3 level sonra hepsini 4 level şeklinde geliştir çok çok çok daha yararlı olacak.

10. peki tşk ederim saolun o zman öyle yapalım

11. Merhaba ,

Seviyesi düşük olduğu için üretim hızı düşük olacaktır. Eğer sevkiyat ile seprom sıfırlandıysa tekrar üretene kadar zaman geçebilir. Fakat uzun zamandır üretim yok 0 olarak duruyor diyorsanız support ile iletişim kurunuz.

Ayrıca örnek gelişim seviyeleri ;
    Temel Modül > 15. seviye
    Solar ve Depo modülleri > 14. seviye
    Prometium - Endrium ve Terbium > 13. seviye
    Prometid - Duranium > 12. seviye
    Promerium - Xeno modül > 11. seviye
    Seprom > 10. seviye

şeklinde dengeli yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

MaXiMuS bunu beğendi.
  12. MaXiMuS

MaXiMuS User

Solar modülünüzün seviyesi düşük olmasından seproma yeterli kadar enerji paylaşılamıyor. Solar modülünüzün seviyesini yükseltirseniz sorun düzelecektir.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.