seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ThanaTosS45 tarafından 8 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ve arge aldım ama daha seprom rafinem 7. seviye ve saatte 30 uretiyor argelerde kalkan sıklığına geldim ve 1 k seprom istiyor gittikçe artıyor illa beklemem mi gerekiyor bunu

2. Merhaba,

Skylab modül seviyeleriniz artırıp daha fazla seprom üretebilirsiniz.

Beklemekten başka çareniz bulunmuyor.

İyi Forumlar

3. Klakn skliginin 5. sibde 5000 istiyor bu yuzden depo temel ve solar modulu 15 yapmalisiniz.Cunku depo 15 level olmadan 5000 seprom almiyor.Ayrica beklemek malesef zorunlu..

4. keşke arge almasaymışım skylabı bekleseydim keşke

5. Merhaba,

Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

İyi Forumlar

6. Ilerde illa ki arge lazim olacak.Bastan almaniz iyi bile olmus hic uzulmeyin

7. aynen ilerde lazım olacak, kenarda dursun argeler, sen hiç arge vermek için beklemek, sabah akşam skylabdaki her şeyi aralıksız durmadan geliştir, en fazla 10 mil kredi gider hepsinin 15 olması için, seprom en uzun süreni, 1 ayını falan alır ama aralıksız yap, bişey kaybetmezsin sıkıntı yok

8. Tamamdır sağolun konu kilitlenebilir süvari modum

9. Merhaba,

Rica ederim, sağolun :)

Konu oyuncu isteği üzerine kilitlendi.

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.