seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve CaLmDarkness tarafından 22 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba ben skylab'ımı henüz pek geliştiremedim ve çok acil seprom lazım, seprom kasabilecegim bi harita mevcutmu hangi yaratıktan seprom cok cıkar char 8 iris full lf3 full bo2.

2. SORRYAGA

SORRYAGA User

Sepromu skylab dışında zeta kapısındaki yaratıkların çöplerinden bulabilirsin.Ayrıca düşman kesersen onun çöplerinden de seprom bulma ihtimalin var.Bunların haricinde başka yer hatırlayamadım...

3. cücücüm

cücücüm User

Başka yuerde serom yok maalesef

4. darko_pro1

darko_pro1 User

Arkadaş gerekeni söylemiş. Ek bilgi olarak;

Arge için lazımsa gemideki seprom işlemiyor diye biliyorum. Gemiden skylaba sevkiyat yok bunu da belirtmiş oluyum.

5. hadi ya, kalktımı o olay neyse lazım degil o zaman mecbur skylabı geliştircem teşekkürler yinede.

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Skylabı geliştirmekten başka çare bulunmamakta.Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmesi uygundur.

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.