Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YaKaLa_DosTum tarafından 24 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba. Gemimin lazer beslenmesinde 1 milyon seprom.beslemesi var fakat skylaptan seprom göndermeme rağmen lazer ünitesine daha fazla seprom besleyemiyprum kalkanlar roketler oluyor ama lazere olmuyor Lazer ünitesine sınır mı geldi nedir durum acaba

2. Aynen öyle 1 milyon sınırı getirildi.

YaKaLa_DosTum bunu beğendi.
  3. Teşekkür ederim bu arada ilk konu açışımdı inşallah yanlış birşeyler yapmamışımdır :)

**TheNıghtMare** bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,
    Evet Lazer, Roket, Jeneratör ve Kalkan için besleme limiti 1.000.000 ile sınırlandırılmıştır. İlgili duyuruya buradan ulaşabilirsiniz.

Konunuz forum kurallarına uygun şekilde açılmıştır, herhangi bir problem olduğunda sizlere bilgi verilecektir zaten. :)

İyi forumlar.

5. Cevaplar için teşekkür ederim. Gayet hızlı ve tatmin ediciydi. Modlarım kolay gelsin. Sanırım konunun kapanması için konuyu kilitleyebilirsiniz demem gerekiyor :)

Manitu bunu beğendi.
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederiz, evet konu hakkında verilen cevabın yeterli olduğunu düşündüğünüzde konunun kilitlenmesini talep etmeniz yeterlidir. :) Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

YaKaLa_DosTum bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.