Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ~~нαкαη~~ tarafından 7 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 101 seprom üretiyorum 6832 depo ne zamana dolar arge sıfıladım 12 tane vermem lazım ?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Saatlik skylab üretim miktarı şu şekildedir;
    Bu nedenle 14 seviye bir seprom rafinerisi saatte 101 adet üretim yapabilmektedir, depo miktarı 6832 olduğuna göre ;
    6832 / 101 = 67,64 saat tutacaktır.

İyi forumlar.

3. peki çizdiğim yerler toplam kaç gün eder [Forumda Link Paylaşımı YASAKTIR]

4 kalkan sıklığı, 5 ayarcı, 3 kelle avcısıII

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Nisan 2019
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Forumda link paylaşımı yasak olduğundan mesajınız düzenlenmiştir. Buradaki konuda yer alan argelerden hangisini seçecekseniz onu inceleyerek gereken seprom miktarlarını öğrenebilir, bunları toplayabilirsiniz. Böylece ne kadar seprom ihtiyacı duyduğunuzu öğrenip 101 e bölerseniz kaç gün süreceğini bulursunuz.

İyi forumlar.

5. bana toplamda 35bin seprom lazım 35/101 yaptığım zaman sonuç 0,3465346534653465 bu çıkıyor baştaki 346 yı saat olarak alıyorum onu gün olarak yaptığımda 2 hafta diyor doğru mu sizce ?

Manitu bunu beğendi.
  6. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Tekrar hatırlatıyorum, skylab saatte 101 seprom üretmektedir. Bu nedenle toplam seprom ihtiyacınızı saatlik üretilen miktara bölerseniz kaç saat süreceğini bulabilirsiniz. Beyanınızdaki 35.000 sepromu 101 e bölerseniz 346 saat süreceğini bulursunuz. Yani bu da 14-15 güne tekabül etmektedir.

İyi forumlar.

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. teşekkür ederim konuyu kapatabiliriz :)

8. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Rica ederim efenim, İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir. İyi oyunlar. :)

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.