Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve tiaremy94 tarafından 2 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tiaremy94

tiaremy94 User

Merhaba
    Skylab'da herkes seprom modülünü geliştirmek için 3-4 gün hatta 1 hafta bekliyor mu yoksa uridium mu basıyorlar? Yani seprom modülünü geliştirmek için basılan uri çöpe mi gitmiş oluyor?

2. melih

melih User

evet çok acayip uri istiyor ve öyle bişeye uri vermek saçmalık sabırla sende yaparsın en sonunda :)

3. tiaremy94

tiaremy94 User

Şuan seprom modülüm 8 level sence argemi bitirdikten sonra mı geliştirmeye devam edeyim? Şuan 16 Argem var??

4. melih

melih User

5 bin depo olana kadar geliştir çünkü en fazla 5 bin seprom isteyen var sonra argene devam edersin

5. tiaremy94

tiaremy94 User

Yok zaten solar, depo ve temel modülü durmadan geliştiriyorum onlarda sorun yok. Seprom modülünü arge tamamladıktan sonra mı geliştirmeye devam edeyim?

6. melih

melih User

argeden önce seprom modülünü geliştir 5 bin deposu olana kadar geliştir çünkü ilerki argeleri yapamassın

7. tiaremy94

tiaremy94 User

Depoyu genişletmek için depo modülünü geliştirmek gerekmiyor mu sadece? Seprom modülü saatte üretilen seprom miktarını artırıyor sadece

8. melih

melih User

aa evet doğru diyosun ben hiç bu deponun ne işe yaradığına bakmamıştım :D :D geliştirip geçmiştim bence sen depoyu geliştir

9. tiaremy94

tiaremy94 User

kocaman DEPO yazıyor be adam :D çok teşekkürler

10. melih

melih User

depon 5 binin üzerindeyse argelere devam et hiç seproma takılma

11. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

İşte şimdiden geliştirmeye başla ki ileride sıkıntı yaşama o zaten yavaş yavaş gelişiyor sendeki tek kayıp credi ama onuda bir iki tallon keserek kapatırsın gelişsin hepsini en az 15 yap ileride rahatlarsın.

12. Merhaba ,

Seprom rafinerisinin gelişim bilgilerini aşağıdaki resimde bulabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.