Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve şαнιηєƒєη∂ι tarafından 6 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar gemimde seprom oldugu zaman ne yapıyım ne yapmamı önerirsiniz canavar kesiyimmi seprom boşa gidermi siz olsanız ne yapardınız ?

2. PAPATYA

PAPATYA Guest

Selam,

Konunuzu uygun bölüme taşıyorum. Aynı zamanda bir oyuncu oalrak cevaplayayım. Ben roketleri besliyorum. Roket öyle lazer gibi hızlı veçok düşmüyor :)

Keyifli Forumlar

3. BonusRasta

BonusRasta User

Biraz kalkana koy dk olarak düştüğü için çok koymana gerek yok oyunda ne kadar duracaksan o kadar koy. iki saat duracaksan 12 adet yap bence. Sonra Lazer ve rokete koy, ardından zor görevlerin varsa boss kristallon, boss lordakium, uber vs. onları tamamla. Uridium hangisi çok veriyorsa görevlerden (gerçi eskisi gibi değil görevler bir şey vermiyor) onları seç yap

4. Bence 2 kere 3k lık yolla gemine. 1. 3k yı full roket yükle (Bu seni çok uzun zaman güçlü yapacaktır). 2. 3k lığı ise 2k sını kalkanına koy (Bu uzun süre seni savunacaktır). Ve arta kalan 1k lıkla ise (Cubi yapacaksan çok işine yarayabilir) lazerlerine koy (Bu da sana extra uridium kazandıracaktır). :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.