seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KURTLAR__VADİ§İ tarafından 2 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. bence artık vip oyuncularda gemiye seprom yollama ya bedava olsun ya da gönderme zamanı yarı yarı ya düşsün ama sadece seprom diğer hammaddeler değil yani kapı yaparken gönderme zamanını beklemek sıkıntı

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bir daha ki sefere konu açarken , üyelerin oy verebilmesi açısından , Konunuza anket ekleyiniz.

Fikrinize gelince ; Skylab ' dan gemiye aktarım süresi kaldırılırsa , Kimsenin Skylab ' ın da hammadde kalmaz :)

Vip , üyelik alan seri bir biçimde Kredi kasabilir ve Açık Arttırma fiyatları tavan yapar.

Süre de Yarı yarı düşürme olabilir , Ancak Kaldırılmasını kesinlikle desteklemiyorum

Keyifli Forumlar

3. Modum arkadaş sadece seprom için söylüyor :)
    Fikire gelirsek olmalı ben skylaba girmiyorum credi kasamıyorum seprom geldi öyle bekliyor. +1

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Yeni oluşacak olan Güncelleme ve Fikir havuzu kurallarına uygun olmadığı için, konu kilitlenip arşive taşınmıştır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.