Destek Seprom

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ©Λ§U§ tarafından 29 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Biraz önce Sklaylabtan seprom çektim. Gemide lazerleri geliştirdim. 3555 tane seprom ile. Fakat sepromlar ortadan kayboldu. Lazerdede yok. Ne yapabilirim yardım edin ya

2. ekrani kapa ac yani sifirla duzelir

3. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Düzelmiyor malesef

4. duzelir o haritadan baska haritaya gec .DD

5. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Birde hızlı gönder yapmıştım uriye de yazık oldu ya. Seprom gitti o kadar. Canım sıkıldı şimdi

Kardeşim niye anlamak istemiyorsun olmuyor

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Aralık 2014
  6. kardesim seprom besledigin haritadan cikarsan olur bende oluyor bazen kayip oldu gibi oluyor ama harita degisdir oluyor neyse olmuyorsada kolay gelsin

7. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Olmuyor. Yahu dün 36 TL çektim 180.000 uridium aldım, hepsini zetaya bastım ne hikmetse açılmadı. Şimdi bu olaylar. Geçenlerde de internet gitti betada son hakta patladım. Canım sıkılmaya başladı ya. Bunu inşallah telafi ederler yoksa oyunu bırakmayı düşüncem. Yeter bu nedir ya? Yetkili biri yok mu

8. bilmiyorum kapi oyun hatasi yuzunden patladiysan 48 saat icerinsinde veriyorlar

kapi konusunda cok haklisin sansla ne alakasi klamadi resmen vermiyor

9. internet gitmiş betada patlamışsın oyunun hatası dğeil bi şey yapmazlar daha dorğsu yapamazlar modlara da hak verin onlar bu konularla ilgilenmiyolar supporta bildirmeniz laızm burda forumda modlar oyun ile ilgili bilmediklerinizle falan cevaplamak görevleri.

10. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Supporta yazdım beta kapısı geri verilmedi. Şimdi bu sorunuda attım, cevap gelmedi henüz. Kapı açmayı da geçtim ama bu seprom kaybolması nedir abi

11. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Flood yapmak görüntü kirliliği yaratmaktadır ve yasaktır.

Lütfen Flood yapmayınız.

Seprom konusunda , Eğer Sepromları besledikten sonra gözükmüyor ise ;

Öncelikle Harita değiştirin.

Düzelmez ise Çıkıp , Tekrar giriş yapın.

Tarayıcı geçmişinizi temizleyip , Tekrar giriş yapın.

Farklı bir tarayıcıdan kontrol edin.

Bütün bunları yapmanıza rağmen hala gözükmüyor ise , Durumu support ile görüşün.

Beta Kapısı sorununuza gelecek olursak ;

Oyundan kaynaklanan ( Sunucuda ki sorundan yaşanan kasma , donma yada kesinti ) sorun olması durumunda Kapı Hakkınız 48 Saat içerisinde geri verilir.

Kaldı ki İnternet bağlantınızın gittiğini söylüyorsunuz , Bu oyundan değil sizden kaynaklanan bir sorundur.

Bu durumda kapı hakkınız geri verilmez.

Son hakkınız olduğunda bir daha ki sefere can almayı unutmayın.

Keyifli Forumlar

12. ©Λ§U§

©Λ§U§ User

Beta hakkında haklısınız. Diğer konuda ise her şeyi yaptım. Ve malesef sonuç yok. Supporta yazdım inşallah dönerler ve çare bulurlar. Gerçekten çok sıkıldım. Geri vermeleri söz konusu mudur sepromu ?

13. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu durum Support ' a ve Hesabınızda ki hata durumuna bağlı.

Eğer Seprom Geminize aktarılamaz ise , Muhtemelen Skylabınıza geri yükleme yapılır ve Uridium maliyetiniz geri ödenir.

Ek olarak ; Uridium ile aktarma yaptığınızı söylediniz.

Balans kısmından , aktarım için Uridium harcaması olup , olmadığını kontrol eder misiniz ?

Ek olarak Farklı bir tarayıcıdan denediniz mi ? , Bu tür durumlar genelde Harita değiştirildiğinde yada Üzerine ekleme yapıldığında düzelir.

Keyifli Forumlar

14. seprom bndede oluyo 1 tane seprom daha yolluyom gemiye besleyince kaybolanlar geri geliyo cok oldu bnde

15. coder545

coder545 User

vurusun arttimi ? arkadasin dedigi gibi orda sayi yazmamasi cok uzun suredir olan bi hata , yine seprom eklersen gercek sayi gorunur

16. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Cevap veren arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Gerekli Cevapların verildiğini düşünüyorum eğer sorununuz herşeye rağmen devam ediyorsa lütfen Support ile görüşünüz

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.