Seproma Çare

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Webmaster-Unleashed tarafından 3 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce olmalı mı?

1. Evet

54,5%
  2. Hayır

oy sayısı 0
    0,0%
  3. Geliştirilebilir

45,5%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. öncelikle uzun zamandır foruma uğramadığımdan tüm konuları incelemedim bu konuda bir şeyler yazıldı mı bilmiyorum bu fikri yıllar öncede yazmıştım...
    1- seprom beslemesi yaptığımız yere ufak bir işaretleme getirilmeli işlevi seprom aktif/aktif değil şeklinde olmalı bu sayede 1 adam kesmek için çektiğimiz seprom adam kalmayıp yaratık kesmek istediğimizde boşa gitmez
    2- skylab ilk çıktığında mevcut üretimi ihtiyaçları karşılıyor olabilir ama şimdi değil skylab seviyeleri 30 a kadar yükseltilmeli seprom deposu ve üretim hızı başta olmak üzere artırılmalı örn. seprom depo kapasitesi 9.079 dan 30.000' e üretim hızı saatte 189 dan 600' e çıkarılabilir

2. Ancasin

Ancasin User

1. ye katılıyorum; 1. yapılırsa 2. ye pek de fazla gerek kalmaz çünkü seprom boşa harcanmamış olur. +1

-solo2008- bunu beğendi.
  3. Merhaba ,

Eski forumda da açılmıştı yeni forumda da sanki benzer konular açılmıştı fakat oyundaki dengeleri alt üst edeceği için şahsen ben desteklemiyorum.

İyi tarafını düşünürken olumsuz taraflarını da düşünün. Hızlı sevkiyatla bütün sepromu gemiye yolladılar sonra aktif değil yaptılar. Gerekince açtılar sonra kapattılar. Derken skylab'ta yenden üretim oldu birikti ve tekrar hızlı sevkiyat yaptılar. Böyle böyle gemilerde seprom hiç bitmez ve seprom olmadığı için baskına gidemeyenler sürekli baskına gider.

İyi forumlar.

-DraGoNBorN96- ve mahir_527 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.