Sepromun uri ile satilmasi

Konusu 'Güncelleme ve Fikir Havuzu' forumundadır ve has11 tarafından 4 Şubat 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Seporm uri ile satilsin mi?

1. Evet

oy sayısı 16
    80,0%
  2. Hayir

oy sayısı 4
    20,0%
  1. has11

has11 User

Sepor mun uri ya da uri satışı yaptığınız da tl ile sattığınız gibi satılmasını istiyorum BL haritasında seporm ancak 1 saat yetiyor ve bittikten sonra desteğimiz bitmesin diyerek oyun oynayamıyoruz ,poremeteus görevlerinden sonra bir daha seporm birikmiyor ve uzun bir süre birikecegide yok 24 saatte biriken seporm u 1 saatte BL de bitiriyoruz ,bir çözüm bulabilir mısınız?

Son düzenlenen: 4 Şubat 2019
  2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Konunuz arkadaşlarımızdan destek aldığı sürece bizler de raporlarımıza ekleyerek sizlere destek olmaktan mutluluk duyarız.

İyi forumlar.

has11 bunu beğendi.
  3. seporm nedir? seprom u mu kasdediyorsun anlamadım bu hatayı sürekli tekrarlamışsın o yüzden seporm diye bişey oldugunu ve benim bunu bimediğimi düşünmeye başladım.2. olarakta evet bende 3 milyon kadar seprom beslemesini sildim= 3 ay kadarlık bir birikim bu bence uri ile satılması olabilir ki zaten birleştirliyor uriyle satılmasınada gerek yok bence sınırı 5 milyona çıkarmalılar ben 6 ay en azından oyuna sadece giriş bonusu alıyorum haritalara çıkmıyorum kışın biraz oynuyorum o kadar 1 milyon az bu yıl 7 milyon seprom biriktirip 3 milyonunu sildiğimi düşünürsem ve tahmini olarak 200-300 saat en fazla oynadım

4. oyunun tamamen pay2win olmaması adına şiddetle karşı çıkıyorum seprom yalnızca skylabdan elde edilebilmeli ve sınırı olmalı

5. oyun zaten şu anda bence paytowin değil(bas parayı al karayı).mesela sayborg gemisi ve kardeşleri yeni lazerler hatta normal lf4ler bile öylesine alınamıyor sadece parayla elde ettiğin önemli fark vip olunca roketi hızlı atıyor o kadarda olsun mesela şu anda 1milyon uri çeksen arge basarsın gg basarsın başka bişey değil kodlu gemiyi açsan en azından saatte 8k uri kasarsın günde 20k kassan haftada nerdeyse 150 k kasarsın bi ay biriktir bir sürü geliştirme veya indirimde çekersen 5kadar zeta açarsın şanslıysan havocları da alırsın gerisi gelir zaten birkaç uçuş düzenide aldınmı.ben gemiye bi sürü para vermişimdir(keşke vermeseydim)belki 4 milyon uri çekmişimdir bu güne kadar gemide daha zeus yok :D

Sayfayı Paylaş