Serbest Dağıtılabilir ArGe Puanı

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Cornerstone tarafından 3 Eylül 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. 21 argede kalın sıkmak için arge puanlarını dağıtmaya başladım. Kelle Avcısı II'nin açılması için Bağlayıcı Işın II ve Ayarcı yeteneklerinden birine 3 puan vermem şart mı? Yoksa birine 2 diğerine 1 puan versem de Kelle Avcısı II açılır mı? Buradaki amacım sepromdan tasarruf etmek. Şimdiden teşekkürler iyi oyunlar :)

2. bağlayıcı ışın 2 ye vermiyorsun yeni başlayanlar forumunda arge demo diye bir çalışma var işine yarayacaktır bir bakıver.

3. 21 argede ayarcıya 3 puan veriliyor biliyorum. Ayarcıya 3 puan verirsem bunun bana maaliyeti 6000 seprom olacak. Ama eğer Kelle Avcısı II'nin açılması için dağıtılması gereken 3 serbest arge puanının hepsini sadece bir yeteneğe basma şartım var mı onu merak ediyorum. Yani:

Ayarcı: 2 puan
    Bağlayıcı Işın II: 1 puan

verirsem Kelle Avcısı II açılır mı? Çünkü bu şekilde daha az seprom harcamış olacağım. Arge Demo çalışmasını indirdim ve bahsettiğim konuyu denedim açılıyor fakat emin olmak istiyorum.

4. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Arge demoya kesinlikle güvenebilirsiniz. Şu anda kendi gemimde dizli arge sistemini defalarca dizip uyguladım. Arge demo üzerinden bahsettiğiniz konuyu tekrarladım ve açıldığını gördüm bu da ilgili Fotoğrafım,
    Adsız.png
    Herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum rahatça kullanın.

İyi Forumlar.

5. Peki, cevap için teşekkürler modum. Konu kilitlenebilir :)

6. arge sıfırlamam olmuş 512k uri, demo olsa ne olur olmasa ne olur.

7. .Hypnos.

.Hypnos. Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.